If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе вчера твоята кола ли беше спряна до автогарата в НЗ - ся видах че на подписа ти е 2.4 жтд и помислих че си ти?
Ми няма да съм бил аз моята е тъмно зелена...И между другото много малко сте за утре бе аааа Аз се каня утре за парви път да дойда, а то да няма желаещи...И между другото в колко часа ще се събирате и каде беше точно
И между другото много малко сте за утре бе аааа Аз се каня утре за парви път да дойда, а то да няма желаещи...И между другото в колко часа ще се събирате и каде беше точно
Уфф ама и ти един сериозник Идваш от няколко месеца поне Айде утре в 12:30ч. на Трафик (западната страна на Техномаркет)
Уфф ама и ти един сериозник Идваш от няколко месеца поне Айде утре в 12:30ч. на Трафик (западната страна на Техномаркет)
Не бе брат просто нямам възможност да идвам често и затова гледам да дойда когато почти всички за да мога да се запозная с най-много истински Алфисти...
Ми няма да съм бил аз моята е тъмно зелена...И между другото много малко сте за утре бе аааа Аз се каня утре за парви път да дойда, а то да няма желаещи...И между другото в колко часа ще се събирате и каде беше точно
Ми да - тъмнозелена беше.....
Пичове аз утре ще пасувам, имам адски много бачкане, разглобяване, и прочее....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Как е колеги? аз от доста време несъм се вясвал ама вече съм на линия. Жалко, че утре няма да мога да дойда (имам ангажимент да сабаряме един футболен президент ) ама следващия път задължително ще дойда, да си припомна как е на Старозагорските сбирки
Мойта роди пред къщи ... снощи забравих за гърбицата до Автогарата и прелетях над нея поне с 40 км в час ... естествено пукнах картер ... ама на кой му пука че смених маслото 3 дена преди това ...
Но въпреки всичко имах прекрасен и многообещаващ уикенд ... и съм на път да създам един нов голям Алфа Ромео фен ...
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Comment