Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
ЕЕЕ жалко аз точно от миналата седмица се уговарях с шефовете да почивам за да мога да дойда нали е 3-та неделя от месеца ама явно се е развалило...Явно нямам късмет и аз да дойда за първи път и да представя Нова Загора макар и сам156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениезначи все пак ще имаПросто някои няма да могат да дойдат. Ела докарай това ЖТД да го видим :P В неделя в 12:30ч. който може идва. Аз съм там.
Last edited by rado_ss; d.m.y г., 15:03.
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениекатегорично съм против
Който иска тая неделя на Трафика.....на 26 пак.....
Ясо ще се довлека в 12:30......
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕЕЕ жалко аз точно от миналата седмица се уговарях с шефовете да почивам за да мога да дойда нали е 3-та неделя от месеца ама явно се е развалило...Явно нямам късмет и аз да дойда за първи път и да представя Нова Загора макар и самLast edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 19:09."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениемайтапя се бе
Comment
-
Нещо си траете, не казвате че тая седмица има сбирка.....ще пращам борците....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНещо си траете, не казвате че тая седмица има сбирка.....ще пращам борците.....
Comment
Comment