If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не се оправадавам нищо не съм казал просто чипосана кола и то дизел с моята ся кото и да си говорим няма смисъл и ся пък 3 коли ади от мен да мине 5!бях зад дизела видях колко ми направи!а пък като искаш да видим колко ми е смях мотора дай ми друго 156 с 1,8 да видим кой кого!все пак аз се пускам бия и падам не ме срам от тва и не падам от коли които са сток или мойте коне на моето купе!!!
нямаш дерт аз не се засягам ш гледам и аз да си намеря 15 ки за да е още по честна раутата а аз също не съм от най миличките кавгата ми е все на езика аре пийте и утре да ви болят главите ахахахах
продуценте мен няма ли да ме финансираш с 10-20 стинки да имам за гонки че капнах за 2,50лв бенз днес,и не останаха????
Ще измисля нещо!!!От понеделник тръгвам да търся спонсори.Поне за една добавка на хелиос и за 2-3 литра 100 октана трябва да изпрося!!!Пожелай ми късмет
пичове сорка,че спамя във вашия раздел,ама едно не ми стана ясно защо аджеба тая 156-ца с номер 9098 е спряла на kokless на мястото/тва от снимките го видях/,аз ако бях на него,веднага щях да й пусна гумите.То бива,бива,ама бивол за мезе не бива.
пичове сорка,че спамя във вашия раздел,ама едно не ми стана ясно защо аджеба тая 156-ца с номер 9098 е спряла на kokless на мястото/тва от снимките го видях/,аз ако бях на него,веднага щях да й пусна гумите.То бива,бива,ама бивол за мезе не бива.
какво си ти?
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment