Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
    абе спамер радавай се и на малкото ахахахах!!!!
    Не говори така на продуцента си!!!

Comment

• Айде чакаме клипчетата от момчето което беше горе на финала и снимаше гонките
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ..................
        Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:08.
        alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• не се оправадавам нищо не съм казал просто чипосана кола и то дизел с моята ся кото и да си говорим няма смисъл и ся пък 3 коли ади от мен да мине 5!бях зад дизела видях колко ми направи!а пък като искаш да видим колко ми е смях мотора дай ми друго 156 с 1,8 да видим кой кого!все пак аз се пускам бия и падам не ме срам от тва и не падам от коли които са сток или мойте коне на моето купе!!!
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• ..................
            Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:09.
            alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• нямаш дерт аз не се засягам ш гледам и аз да си намеря 15 ки за да е още по честна раутата а аз също не съм от най миличките кавгата ми е все на езика аре пийте и утре да ви болят главите ахахахах

Comment

• Абе то се видя кво стана с 2,4 сток!!!

Comment

• продуценте мен няма ли да ме финансираш с 10-20 стинки да имам за гонки че капнах за 2,50лв бенз днес,и не останаха????

Comment

продуценте мен няма ли да ме финансираш с 10-20 стинки да имам за гонки че капнах за 2,50лв бенз днес,и не останаха????
                    Ще измисля нещо!!!От понеделник тръгвам да търся спонсори.Поне за една добавка на хелиос и за 2-3 литра 100 октана трябва да изпрося!!!Пожелай ми късмет

Comment

• ей,келеши първо си примерете чурките и тогава отивайте на кантар!..... засрамете се!
                      Attached Files
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      the cost of living is dying...everybody pays...
                      sigpic

Comment

• тайничко се надявам на теб!дано успееш да докараш някой леФ иначе приключвам с кариерата си ахахах!!

Comment

тайничко се надявам на теб!дано успееш да докараш някой леФ иначе приключвам с кариерата си ахахах!!
                          Ще направя всичко по силите си!!!Чесно.Няма да те оставя да се състезаваш отново с тролеи и автобуси от градския транспорт.

Comment

• пичове сорка,че спамя във вашия раздел,ама едно не ми стана ясно защо аджеба тая 156-ца с номер 9098 е спряла на kokless на мястото/тва от снимките го видях/,аз ако бях на него,веднага щях да й пусна гумите.То бива,бива,ама бивол за мезе не бива.

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                              пичове сорка,че спамя във вашия раздел,ама едно не ми стана ясно защо аджеба тая 156-ца с номер 9098 е спряла на kokless на мястото/тва от снимките го видях/,аз ако бях на него,веднага щях да й пусна гумите.То бива,бива,ама бивол за мезе не бива.
                              Не го видях.Иначе щеше да помпи.

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                                пичове сорка,че спамя във вашия раздел,ама едно не ми стана ясно защо аджеба тая 156-ца с номер 9098 е спряла на kokless на мястото/тва от снимките го видях/,аз ако бях на него,веднага щях да й пусна гумите.То бива,бива,ама бивол за мезе не бива.
                                какво си ти?
                                '97 155 1.8 16V
                                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                                the cost of living is dying...everybody pays...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X