само да опраят баба яга и да кажете де по точно и съм там!!!1
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДнеска има ли свободни електрони 3a кафенце и лафче някъде по хладина къмто 6 часа на Зарата или където и да е там някъде......'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеМясто?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение18`00 на Зарата - хем ако фърчи дъжд ще има сушинка.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение18`00 на Зарата - хем ако фърчи дъжд ще има сушинка.....'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеОК.Няма значение къде.Само да няма някакви разминавки.А ти си сложи в джоба прагчето"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКой праг беше че не съм в час...
ПП http://clubalfaromeo.com/forum/attac...6&d=1244984643 Ей такъв десен.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaD-BoY Покажи съобщениеЗдравейте Колеги Ако може някои да ме светне Каде горе долу е тая " Зара " , че имам Път кам васможе да намина ако я намеря Евентуаално ......
Comment
-
Първоначално публикувано от MaD-BoY Покажи съобщениеОк мерси да но да я намеряможе дайте един гсм като дойда да не гледам като паднал от марс мерси предварително ,,,
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Първоначално публикувано от MaD-BoY Покажи съобщениеОк мерси да но да я намеряможе дайте един гсм като дойда да не гледам като паднал от марс мерси предварително ,,,
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Пфффф , пак изтървах културно-масовото мероприятие. А колеги нещо за днес , някой да не му се седи на едно място , нещо кафенце , лафче ? Ако решите нещо драснете два реда или направо някой да ми призванка (аз ще го набера , имам амнайсе милиона минути и то безплатни към всички) , защото па ще ходя да гледам за мебели , плочки и т.н.
0878 203013 и 0884 321680sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщениеПфффф , пак изтървах културно-масовото мероприятие. А колеги нещо за днес , някой да не му се седи на едно място , нещо кафенце , лафче ? Ако решите нещо драснете два реда или направо някой да ми призванка (аз ще го набера , имам амнайсе милиона минути и то безплатни към всички) , защото па ще ходя да гледам за мебели , плочки и т.н.
0878 203013 и 0884 321680"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment