Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• само да опраят баба яга и да кажете де по точно и съм там!!!1
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Днеска има ли свободни електрони 3a кафенце и лафче някъде по хладина къмто 6 часа на Зарата или където и да е там някъде......
      ше се намерят......
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• Място?

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
          Място?
          18`00 на Зарата - хем ако фърчи дъжд ще има сушинка.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ОК.Няма значение къде.Само да няма някакви разминавки.А ти си сложи в джоба прагчето

Comment

deal.......
              '97 155 1.8 16V
              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
              the cost of living is dying...everybody pays...
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                ОК.Няма значение къде.Само да няма някакви разминавки.А ти си сложи в джоба прагчето
                Кой праг беше че не съм в час...
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Кой праг беше че не съм в час...
                  Значи в 6пм часа на Зара?
                  ПП http://clubalfaromeo.com/forum/attac...6&d=1244984643 Ей такъв десен.

Comment

• Здравейте Колеги Ако може някои да ме светне Каде горе долу е тая " Зара " , че имам Път кам вас може да намина ако я намеря Евентуаално ......
                    Who Likes To Fuckin' Partyy Alfa Romeo 1.4 TS

Comment

• Първоначално публикувано от MaD-BoY Покажи съобщение
                      Здравейте Колеги Ако може някои да ме светне Каде горе долу е тая " Зара " , че имам Път кам вас може да намина ако я намеря Евентуаално ......
                      В кв. К. Ганчев

Comment

• Ок мерси да но да я намеря може дайте един гсм като дойда да не гледам като паднал от марс мерси предварително ,,,
                        Last edited by MaD-BoY; d.m.y г., 16:42.
                        Who Likes To Fuckin' Partyy Alfa Romeo 1.4 TS

Comment

Ок мерси да но да я намеря може дайте един гсм като дойда да не гледам като паднал от марс мерси предварително ,,,
                          0887420068 ще те упътим
                          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                          Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Ок мерси да но да я намеря може дайте един гсм като дойда да не гледам като паднал от марс мерси предварително ,,,
                            Като дойдеш и видиш някоя Алфа, ритни я по якичко, ние ще наизлезем и ще ни познаеш......

Comment

• Пфффф , пак изтървах културно-масовото мероприятие . А колеги нещо за днес , някой да не му се седи на едно място , нещо кафенце , лафче ? Ако решите нещо драснете два реда или направо някой да ми призванка (аз ще го набера , имам амнайсе милиона минути и то безплатни към всички) , защото па ще ходя да гледам за мебели , плочки и т.н.
                              0878 203013 и 0884 321680
                              sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
                                Пфффф , пак изтървах културно-масовото мероприятие . А колеги нещо за днес , някой да не му се седи на едно място , нещо кафенце , лафче ? Ако решите нещо драснете два реда или направо някой да ми призванка (аз ще го набера , имам амнайсе милиона минути и то безплатни към всички) , защото па ще ходя да гледам за мебели , плочки и т.н.
                                0878 203013 и 0884 321680
                                Ако се прибера надвечер мое да ти чукна да се видим.......вечерно време как си с времето?????

Comment

Working...
                                X