Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• радооо ш набарам втората както трябва и ши видим кой ще биеш ма ади другия път!!!!а онази ремапнатата малии малии тва въри че се къса!!!!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
      радооо ш набарам втората както трябва и ши видим кой ще биеш ма ади другия път!!!!а онази ремапнатата малии малии тва въри че се къса!!!!
      Не са излагай виж на клипа 2 коли пред мен тръгна,просто щото не можах да захапя навреме
      http://vbox7.com/play:cac188f4
      Last edited by rado_ss; d.m.y г., 16:13.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• и посли аха 2-ра аха 2-ра мъкии мъкиии ахахах!тамън ши има да се радваш!

Comment

• Защо не повторихте гонката,както повторихте с ФЕРАРИСТ ?

Comment

• ми дожаля ми вече за колата бе!колко гонки имаше и колко пъти се пуснах аз ш взема да стана рекламно лице на тази тема ахахах!!!

Comment

• Дожаля ти за колата ???????????????
              Тва го каза колкото да не заспиш.

Comment

• шшшшш тихо бе не ме издавай!!!имам все пак и малка капка съвест в мен към нея

Comment

• За другия път избърши и последната капка съвест.

Comment

• Еееее...супер!
                    Радвам се че съседа ми е станал член на сектата!!!
                    Карам си аз по брацигово преди няколко дена и гледам една страхотна комбина (бел.пр.БАМБИНА)
                    И си викам:Супер,тука някой разбира от коли!
                    Поспрях даже върнах няколко пъти с колата да я разгледам!
                    ЩЕ се радвам да се запозная със съседа ми там и най-вече искам да се организира гонка с новото комбенце в групата
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                    140 HP + Chip Tuning -> ex
                    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                    Born to make me happy

Comment

• хахахахха
                      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                      Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                        Да де и аз това имам предвид. Щом аз минавам 1.8ТС,значи неговата може и да мине 2.0ТС Ще е интересно да се види
                        много бързо отписахте 1.8 т.с бе , дали кюмюрите по равното бягат толкова кат са сток а ?
                        Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                        Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• остави ги да се радват!но скоро и сълзи ще има ахаха!а по равно да наистина по равно дали ши гледа надписа отзад т.с. аз съм сигурен че ще е така!!!

Comment

• Кви кюмюри кви сълзи ?Не е ли целта да си направим малко кеф и да си начешете егото(говоря за състезаващите се)?

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                              Кви кюмюри кви сълзи ?Не е ли целта да си направим малко кеф и да си начешете егото(говоря за състезаващите се)?
                              абе то и футбола уж е спорт за кеф ама хорта си хвърлят телевизорите понякога . Ако няма спортна злоба няма желание за победа
                              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                                абе то и футбола уж е спорт за кеф ама хорта си хвърлят телевизорите понякога . Ако няма спортна злоба няма желание за победа
                                Абе прав си и ти.Ама вчера можеше да бипнеш ти хубу се обърна.....

Comment

Working...
                                X