If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ахааа , там съм ! Само да не стане като вчера .... отивам аз в 19:00 на Зара-та и познайте какво ..... ами пих си кафето сам , само дето не можах снимка да си направя
sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
С 22 думи(накратко),чета снощти за последно остава Астория 18.00,викам си OK!,няма проблемДнес си счупих краката(колелата),да бързам от Бургас,и на Астория само басейна беше там.ОК!!!.Прибирам се и разбирам за ЗараТа с 2 думи,колеги(приятели)е...о си мамата.П.П. Нямам думи...
Видях те ли ся ко стана с тея смени на места и часове половината неразбрали къде и кога да дойдат!
Колеги айде да се стегнем и да измислим място и час които да са постоянни! И аз бях на Астория в 18ч и няма никой, на всичкото отгоре и гсм си бях забравил и не можех да звънна на никой! Чак като се прибрах видях в форума, че е сменено на зарата за 19ч.
Еми не може всеки пост да указва различно място или час на срещата!
то май най-добре става всеки да си се среща когато може!какво е това разцепване,едни не искали там едни неможели тук????А всички други как можем да сме на всяко място където се назове???Избра се един час който беше 18 всички се съгласиха,избра се и място Астория-та пак повечето казаха все ми е тая къде е важното среща да има(визирам и себе си)и какво се получи отидахме един път на Асторията и бяхме 10 човека,колкото бяхме и миналата седмица в дъждовното време на Зарата!да вземем всяка седмица да си правим срещи на кой където му е удобно за да няма такова разделение!Аз започвам първи!Кога колеги ще минете към Казанлък да си направим една срещичка тук????Защото аз за срещите в Ст.Загора когато и да е имало съм изтървал само последната но имах ангажименти!!!!Щом искаме да има срещи и да има още и още нови посетители на тях трябва да сме единодушни за тези срещи а не постоянно да се мени час,дата,място!Това е от мен хубав и успешен ден на всички!!!!!!!!!!!!!
здравеите колеги...аз сам от димитровград...и мисля,че снощи кам 19h ви видях на сабирането...аз минах сас една червена алфа 145...видях ви имаше 5-6 алфички... искам и аз да идвам на сабирането ви когатo ги организирвате...вазможно ли е при положение че сам от друг град...???? http://www.vbox7.com/play:9b492bc3
здравеите колеги...аз сам от димитровград...и мисля,че снощи кам 19h ви видях на сабирането...аз минах сас една червена алфа 145...видях ви имаше 5-6 алфички... искам и аз да идвам на сабирането ви когатo ги организирвате...вазможно ли е при положение че сам от друг град...???? http://www.vbox7.com/play:9b492bc3
Eстествено добре си дошъл......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
И от луната да си,щом имаш Алфа си автоматично поканен...поне първия път
ммм дааа Живко обикаляше из Стара Загора да ви търси на астория на трафик и кои знае още каде е ходил па вии на Зарата ,еееееее засрамете се
П.П аз пак съм без АЛФА и ме досрамя да доида с corradoto че нали е "вагин" викам си ш'ме бият
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment