Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    ЗАРАТА - 19:00
    Ок,там съм
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
      Ок,там съм
      Аз се поосвободих днес...и аз може да дойда
      sigpic
      Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
        Аз се поосвободих днес...и аз може да дойда
        Е не може, ти вече каза че няма да идваш, са изведнъж ще си там.....ама не може така......вече ти е писано отсъствие....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          ЗАРАТА - 19:00
          Сега пък на ЗАРАТА.......ми и така не може

Comment

• Ахааа , там съм ! Само да не стане като вчера .... отивам аз в 19:00 на Зара-та и познайте какво ..... ами пих си кафето сам , само дето не можах снимка да си направя
            sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• оооооооооооо,зарата и аз съм на линия
              Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
              Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• С 22 думи(накратко),чета снощти за последно остава Астория 18.00,викам си OK!,няма проблемДнес си счупих краката(колелата),да бързам от Бургас,и на Астория само басейна беше там.ОК!!!.Прибирам се и разбирам за ЗараТа с 2 думи,колеги(приятели)е...о си мамата.П.П. Нямам думи...
                Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Видях те ли ся ко стана с тея смени на места и часове половината неразбрали къде и кога да дойдат!
                  Колеги айде да се стегнем и да измислим място и час които да са постоянни! И аз бях на Астория в 18ч и няма никой, на всичкото отгоре и гсм си бях забравил и не можех да звънна на никой! Чак като се прибрах видях в форума, че е сменено на зарата за 19ч.

Еми не може всеки пост да указва различно място или час на срещата!
                  145, 1.6 I.E. Boxer
                  Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                  Subaru Legacy 2.5

Comment

• Мда, прави сте да недоволствате, мисля че найстина ще е най - добре да си остане едно мястото, за да не става така за в бъдеще.......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• то май най-добре става всеки да си се среща когато може!какво е това разцепване,едни не искали там едни неможели тук????А всички други как можем да сме на всяко място където се назове???Избра се един час който беше 18 всички се съгласиха,избра се и място Астория-та пак повечето казаха все ми е тая къде е важното среща да има(визирам и себе си)и какво се получи отидахме един път на Асторията и бяхме 10 човека,колкото бяхме и миналата седмица в дъждовното време на Зарата!да вземем всяка седмица да си правим срещи на кой където му е удобно за да няма такова разделение!Аз започвам първи!Кога колеги ще минете към Казанлък да си направим една срещичка тук????Защото аз за срещите в Ст.Загора когато и да е имало съм изтървал само последната но имах ангажименти!!!!Щом искаме да има срещи и да има още и още нови посетители на тях трябва да сме единодушни за тези срещи а не постоянно да се мени час,дата,място!Това е от мен хубав и успешен ден на всички!!!!!!!!!!!!!
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• здравеите колеги...аз сам от димитровград...и мисля,че снощи кам 19h ви видях на сабирането...аз минах сас една червена алфа 145...видях ви имаше 5-6 алфички... искам и аз да идвам на сабирането ви когатo ги организирвате...вазможно ли е при положение че сам от друг град...???? http://www.vbox7.com/play:9b492bc3
                        Last edited by KalinAlfista; d.m.y г., 12:29.
                        Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                        Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

• Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
                          здравеите колеги...аз сам от димитровград...и мисля,че снощи кам 19h ви видях на сабирането...аз минах сас една червена алфа 145...видях ви имаше 5-6 алфички... искам и аз да идвам на сабирането ви когатo ги организирвате...вазможно ли е при положение че сам от друг град...???? http://www.vbox7.com/play:9b492bc3
                          Eстествено добре си дошъл......

Comment

• Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
                            здравеите колеги...аз сам от димитровград...и мисля,че снощи кам 19h ви видях на сабирането...аз минах сас една червена алфа 145...видях ви имаше 5-6 алфички... искам и аз да идвам на сабирането ви когатo ги организирвате...вазможно ли е при положение че сам от друг град...???? http://www.vbox7.com/play:9b492bc3
                            И от луната да си,щом имаш Алфа си автоматично поканен...поне първия път
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• ммм дааа Живко обикаляше из Стара Загора да ви търси на астория на трафик и кои знае още каде е ходил па вии на Зарата ,еееееее засрамете се
                              П.П аз пак съм без АЛФА и ме досрамя да доида с corradoto че нали е "вагин" викам си ш'ме бият
                              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• кога пак 6те има сабиране...???
                                Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                                Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Working...
                                X