Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Официално променям часа на летните срещи за 18:00 следобед, на същото място - по хлад е.
Несъгласните може да се оплагат на второ гише......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОфициално променям часа на летните срещи за 18:00 следобед, на същото място - по хлад е.
Несъгласните може да се оплагат на второ гише......Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеКой ти даде разрешение да сменяш часа на срещата бе ?
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеКой ти даде разрешение да сменяш часа на срещата бе ?
Ко ни тъ кефи, както вече казах - на второ гише.......с молба в два екземпляра....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеБатка аз без туи вече нямам желание да идвам на срещите в трафик."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧе защо си останал с впечатлението че тия дето одят на Трафика имат желанието ти да присъстваш......Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
за хората от преди ерата "Джибра мотърс" срещите баха на бензиностанция "ЗАРА" лятно време.... и на закрито - кръчмата "Трафик".... така е било, така и ще бъде....бюрокацията с молбите от догодина ...
за шоферите се изяснихме:Ирин - най-добрия шофер; "Джибра мотърс" - най-добрия сервиз... някой ако нещо не му е ясно знае как се опровергават нещата .... айде и със здраве!Last edited by Grim; d.m.y г., 19:34.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment