Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Страхотна формула! Поне доколкото можах да гледам.... Краят ме накефи!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Мисля че се разминахме с тебе тогава на улицата на КАТ, аз отивах ти се връщаше......бях с бяло Фиат Купе......Формулата свърши в 5 без 5, нямаше как да мина по рано..
      Да,видях те.Аз дори се зачудих дали да не се върна ама...

Comment

• Ей бат Ви Николайчо навремето кога го тупаха всички наред

http://www.vbox7.com/play:091800b8

айде и от бат Ради една загуба

http://www.vbox7.com/play:576765b1
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Ей бат Ви Николайчо навремето кога го тупаха всички наред

http://www.vbox7.com/play:091800b8

айде и от бат Ради една загуба

http://www.vbox7.com/play:576765b1
          Тва червеното беше последната англичанка която вкарах най - вече заради Зендерчето и.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Тва червеното беше последната англичанка която вкарах най - вече заради Зендерчето и.....
            тей тей после стана от 2, 1 с 2.0 мотор тогава беше добре колата
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Тая кола отдавна замина за скрап, тази бялата която се ползва сега взех от Пловдив......Тази от клипа карах към 2-3 месеца щото така или иначе щеше да се разглобява на части.......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Rado_ss неска бурно излезе от стопа и бая сериозно прикъдя
                Да не съм ти очернил колата...пак си бил зад мен явно :P Айде ще ти платя една автомивка
                sigpic
                Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                  Да не съм ти очернил колата...пак си бил зад мен явно :P Айде ще ти платя една автомивка
                  не беше далеч напред като те видях просто да излизаш от една уличка
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• привет колеги
                    Информацийка за алфа 146 турбо от Ст.Загора.На мой познат са му звънна ли и има предложение за нея,нещо да кажете да ли има такава алфа и като състояние как а бе с една дума всичко което знаете.Момчето което я продава е Николай или Пламен

Comment

• Сефте чувам....може и да има, но не съм виждал такава.....ако говорим за турбо бенз де, дизели под път и над път.....

Comment

• Ами аз чух за бенц ама може и да не съм разбрал правилно.Иначе имаш ли познат с имената по горе който да има алфа 146 дори и дизел който да продава,с цвят червен ама по късно или утре ще знам точно име на момчето.Реших да питам все пак щото е за един познат който мина през Калибра и 124-ка и сега ми вика да пробвам с една алфа,и така

Comment

• Желаещи за Тракдея тоя петък ако има за транспорт до Калояново да знаят че ще има няколко места при нас....

Comment

• кой мисли да ходи на феста
                            Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                            Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                            Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• Колеги,

малко е извън темата моето запитване ама дали някой от вас няма селска къща в близост до Ст.З. която да дава под наем ?!? Разбира се да е в едно добро общо състояние
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                              140 HP + Chip Tuning -> ex
                              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                              Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от traiko_89 Покажи съобщение
                                кой мисли да ходи на феста
                                Язи, но има малка вероятност да отида там от СФ....

Comment

Working...
                                X