If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
най новото е племенника ми ,споко не си ти колега ivan_enchev , кога ще направим велико алфистко събрание за решаване на проблема, нека всеки явно да каже доводите си не с тая скапана анкета
шшшшшш,братчед..... как скапана бе? аз за тоя тим билдинг дето на опера ще го правим си мечтая от малък.... ше ма цакаш мене с топла бира,а
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
шшшшшш,братчед..... как скапана бе? аз за тоя тим билдинг дето на опера ще го правим си мечтая от малък.... ше ма цакаш мене с топла бира,а
Щом мечтаеш от малък лично, ще те заведа само ,кажи на каква опера искаш.
vlado_ggТъй и аз да се намеся.Явно нещата малко доскучават и от няма и какво требва да спретнем един тийм билдинг.Предлагам няколко варианта-пейт бол,картинг,атв преход или посещение на някоя опера.Някой по отворен да пусне анкета и да решим кога да я свърщим тая работа.Аз се заемам с организацията само решете кога и какво
Тва може да го направим.
Отдавна не бях влизал тук, както и на срещите не съм идвал, но смятам да се поправя! Надявам се това разделение да приключи, защото колкото пъти съм идвал винаги ми е било приятно! А за предложението на Г-жица Белла за пикник на Копринка - много съм съгласен! Сега съм в отпуск и дано се организираме да идем някъде! Ако не по-рано, то на следващата среща да се уговорим, че и лятото ще свърши! Вярно, че е отпускарски сезон, всеки иска да иде някъде да си почине, но все може да се измисли нещо.
За картинга - навит!
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима
Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.
ех Децаааааа на нас май ни трябват възпитателки дето да ни дърпат ушите и да ни се карат отвреме на време . Събираме се гласуваме за управителен съвет и после шефовете да решават иначе всеки си ходи кадето си иска когато си поиска и има хора дето обикалят като луди докато намерят останалите . Моето предложение е всеки с по 1-2 бири под мишницата и на паркинга "самарското знаме" МЯСТО ИМА БОЛЛ ,НЯМА ДРУГИ ХОРА само дето ще стоим по тротоарите ОКОЛОВРЪСНОТО Е БЛИЗО някой ако иска да си покаже магартийте .Преди да започна да идвам по срещите гледах едно клипче как всички се сабират на ЗАРА и патуват заедно до САМАРСКО ЗНАМЕ еххххххххххххх как исках да съм част от това общество
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
За успокоение,искам да кажа,че "новите юзери" са се усетили,макар че ако вземем да гледаме кой от кога е регистриран и от кога кара Алфа излиза,че не са май много нови,и че ако нямаха желание за срещи,нямаше да пишат глупости,заради които да ги хулят останалите,ноо както и да е,няма да издребняваме. Целта ми е не да внасям смут и разделение в дружинката,а напротив !
Както ясно пише,аз просто давам предложение и искам мнението Ви,а не определям и не променям нищо на своя глава,затова и не разбирам защо е нужен резкия тон и какво постигаме по този начин!?
Ако идеята не ви допада,Ок няма проблем продължаваме по старо му.
Просто искам да знам едно сигурно място и час на което да отида и всеки да си го знае, а не половината на Зарата,а другатра половина на Асторията и в крайна сметка да не занем къде ще сме и всака седмица преди среща да търсим из сайта кога и къде ще се събираме и да се търсим по телефоните. Нека стане като традицияяяя !!!
Тази неделя,дето мина 02.08 (първата от месеца) ходих на Зарата,със двама познати,ноо бяхме само това и така и не разбрахме ще има ли срещата в действителност и кога е
ПРЕДЛАГАМ ТАЗИ СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ,извънредно събиране за доуточнение къде,кога и в колко часът!според мен това писане и чесане на пръсти тук до консенсус няма да се стигне!нека постъпим като големи хора и стига сме се дъвкали за глупости!!!!!
За успокоение,искам да кажа,че "новите юзери" са се усетили,макар че ако вземем да гледаме кой от кога е регистриран и от кога кара Алфа излиза,че не са май много нови,и че ако нямаха желание за срещи,нямаше да пишат глупости,заради които да ги хулят останалите,ноо както и да е,няма да издребняваме. Целта ми е не да внасям смут и разделение в дружинката,а напротив !
Както ясно пише,аз просто давам предложение и искам мнението Ви,а не определям и не променям нищо на своя глава,затова и не разбирам защо е нужен резкия тон и какво постигаме по този начин!?
Ако идеята не ви допада,Ок няма проблем продължаваме по старо му.
Просто искам да знам едно сигурно място и час на което да отида и всеки да си го знае, а не половината на Зарата,а другатра половина на Асторията и в крайна сметка да не занем къде ще сме и всака седмица преди среща да търсим из сайта кога и къде ще се събираме и да се търсим по телефоните. Нека стане като традицияяяя !!! Тази неделя,дето мина 02.08 (първата от месеца) ходих на Зарата,със двама познати,ноо бяхме само това и така и не разбрахме ще има ли срещата в действителност и кога е
Comment