Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от traiko_89 Покажи съобщение
    отминала епоха
    общо взето
    Трайко предизвиквам те днес 17:00 знаеш къде чакам те реванш имам да ти давам от преди 4 год Тогава беше с 1,6 сега си с 2,0-ка
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Колеги гледам, че ще има рали сега на 28-29 в Стара Загора, кажете къде се провежда?

Comment

• Има ли живи алфисти в Стара Загора бе тая тема се забрави.
        Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Колега с теб ли се разминахме два пъти в понеделник, веднъж на излизане към Богомилово и веднъж близо до Такси газ Бях със синя 147-ца двувратка, преди фейслифта. По снимката на профила мисля, че ти беше. Загледах се доста ама като не знам форумна ли е колата и не реших да поздравя.

Иначе за срещите не съм от Стара Загора но бих отскочил да се посъберем, близо ми е.
          147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

• Първоначално публикувано от NoFeArr Покажи съобщение
            Колега с теб ли се разминахме два пъти в понеделник, веднъж на излизане към Богомилово и веднъж близо до Такси газ Бях със синя 147-ца двувратка, преди фейслифта. По снимката на профила мисля, че ти беше. Загледах се доста ама като не знам форумна ли е колата и не реших да поздравя.

Иначе за срещите не съм от Стара Загора но бих отскочил да се посъберем, близо ми е.
            Ами възможно е колега.Някой има ли желание да се съберем, като в доброто старо време.

Comment

• Аз имам желание да се съберем, макар да не съм участвал в доброто старо време

Ако има желаещи може да се измисли нещо през почивни дни.
              147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Аз имам желание да се съберем, макар да не съм участвал в доброто старо време

Ако има желаещи може да се измисли нещо през почивни дни.
                Може ама така като гледам ще сме двамата.

Comment

• В групата във фейсбук може да се намерят повечко желаещи, явно заралий не посещават форума много
                  147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

• Здравейте! И аз бих дошъл, само да се организираме.
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
                    Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• i az sym za
                      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                      Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• Предлагам ако искате на 20.03.2016 г. да проведем една среща на ЗАРА ГАЗ (кв. Kольо Ганчев) от 19:00 ч.

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                          Предлагам ако искате на 20.03.2016 г. да проведем една среща на ЗАРА ГАЗ (кв. Kольо Ганчев) от 19:00 ч.
                          Там съм!
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
                          Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Дали няма да е късен часа ? Все пак времето захладнява все още вечер и ще се раздигаме бързо...
                            147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Дали няма да е късен часа ? Все пак времето захладнява все още вечер и ще се раздигаме бързо...
                              Ако искате и по рано мен не ме бърка казвате час и така.

Comment

• Ами аз предлагам да е към 18:00 поне да има повечко време докато стане тъмно и хладно, пък то не че е проблем де с добра компания всякак ще е добре
                                147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Working...
                                X