.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Тая неделя вероятно ще се прибирам към СЗ че искам алфето да го регистрирам там, и ако правите нещо като срещичка може би ще се изсипя......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Мда, със сигурност ще съм в СТЗГ, така че ако ще се сбирате някъде - пишете тук......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Явно че в Казанлък срещите няма да ги бъде, поне като начало, но хайде предложете нещо.... миналата седмица бях в Шумен, но сега съм си в Казанлък, така че знаете че съм сериозен. Казвайте кога и къде?????Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007
Comment
-
Ако искате може да направим среща идната неделя.На 20.04.08 само даите предложение за час, ма не само да пишем ми да направим истинска среща с повече хора . Кажете на ваши приятели алфисти,ако имате такива.
Comment
-
Също ще съм в СТЗГ утре......значи кажете време и място някъде следобед и може да стане среща......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Значи ти си йзвинен,другите на който пратих съобщения бе с цел да проверят във форума за кво иде реч.Все пак не съм комп. хакер,така че допускам грешки.Надявам се за по голяма среща от предходните.
Comment
Comment