А нередовните ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеК'во стана днес? Не можах да дойда, колегата Grim ме мярна по обяд, бях на ПТП , братовчед ми го удариха с колата
, та ходих да му съдействам и за кураж и така до 16:30 ч. Бай Онзи не видял, че има стоп и ...
на кръстовището на "Васил Левски" и Хаджи Димитър Асенов". Докато успея да влезна тук станало 17:20 ч....
там често има много пишман водачи,засичали са ме няколко пъти и мен....'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеа аз помислих че нещо сте се събрали да се веселите там като те видях..... изобщо не мярнах изкривени тенекии,дано да не е имало нещо сериозно....
там често има много пишман водачи,засичали са ме няколко пъти и мен....Чудя се как не си наряза гумите тогава, ходих да чистя боклуци от Голф 3-ката (виновника) и като видях какви стъкла има от фаровете му....
Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 22:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеТи да не си там , в наш'та махала, снощи пак те мярнах, до "Лебеда"? А за танекиите - имаше...Чудя се как не си наряза гумите тогава, ходих да чистя боклуци от Голф 3-ката (виновника) и като видях какви стъкла има от фаровете му....
бях адски озверял от глад и скочих до жабките да заредя и после супер на скорост да се прибера и
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеАми да,там където завих по "Левски" на 2 преки... Стамболов мисля че се казва улицатабях адски озверял от глад и скочих до жабките да заредя и после супер на скорост да се прибера и
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеАз пък съм още две преки нататък, след Отец Паисий146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Абе, хора то хубаво на Трафика от 12.30, ама тази седмица, ако не се лъжа формулата е по обяд. Да направим срещата след нея.
Мисля че повечето ще са съгласни. Или имам още едно предлжение, да намерим едно заведение с приличен телевизор(32,42"...) и да гледаме заедно формулата, все пак е последно състезание, да закрием сезона на формулата заедно.
Ако някой има предложение да коментираме.Last edited by alfetko; d.m.y г., 21:53.
Comment
-
жалко ,ще ходя в Троян и ще се прибера най-рано в 17часа (ако не ме затрупа снега по прохода)
ПОЗДРАВИ на всички че зехме се забравяме
П.П. Ферарист - излекуван алфист ????? да не си продал "мартеничката" гледам черната още е пред вас ???Last edited by didko_boy; d.m.y г., 17:08.146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Не съм бре - даже и черната вече е в движение, ама първо трябва да и поокърпя пода че гумаджиите са си оставяли ръцете като са слагали криковете отдолу.....днеска мислех да я разкарам, ама тоя дъжд ме разката....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment