трябва да има,обаче ще е на старото място бензиностанция ЗАРА.Дано съм разбрал правилно де,часът 10.00 ли ще остане
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от arbalovтрябва да има,обаче ще е на старото място бензиностанция ЗАРА.Дано съм разбрал правилно де,часът 10.00 ли ще остане'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ssvetoАми кога, в 12-13 в най-голямата жега ли ?'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ssvetoВиждам само, че не ти се става раноИ вместо да казваш кво праили нормалните хора, що не предложи нов час за срещатата
А идеята за след 17.00 не е лоша.но тъй като не съм от ст.з очкавам някой от вас да го направи.......
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
sigpic
Comment
-
Имаше отправено предложение за среща в кръчма ,хайде дайте предложения къде да стане това.Малко по сериозно се отнасяйте към темата ,само по няколко човека почнаха да идват пак.
това ще стане като гледам
.
Comment
-
Явно няма желаещи или пък се срещат тайно
И за кръчма съм навита и за всичко ... все още ми е интересно да се ровичкам из колата насам натам ... ама липсват съмишленици да дадат един или друг съвет ... остава да се надявам скоро да се организира една срещаAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
Comment