Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• бе ти на кой казваш несериозен,точно на нас ли бе дет сме най редовнихората който направиха това да има срещи Стара Загора,аааааааа ?
    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
      бе ти на кой казваш несериозен,точно на нас ли бе дет сме най редовнихората който направиха това да има срещи Стара Загора,аааааааа ?
      Еееееееееееееееее,човек майтап да не си направи.

Comment

• споко бе,какво мислите за среща на всички италианки в нашият град,моля мнения
        Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
        Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

споко бе,какво мислите за среща на всички италианки в нашият град,моля мнения
          Добре са дошли.

Comment

споко бе,какво мислите за среща на всички италианки в нашият град,моля мнения
            абе те италианки има малко мургави такива.... да не стане някоя грешка....
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            the cost of living is dying...everybody pays...
            sigpic

Comment

• ще баде яко, всички италианки в стара загора. и що да не нали сме в центара на БГ. за повдигане на духа, не че е падал де...

Comment

• Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
                ще баде яко, всички италианки в стара загора. и що да не нали сме в центара на БГ...
                Аз доколкото разбрах е всички италианки от СтЗ,а не от БГ. Но за целта трябва някой да пише във фиат форума...
                sigpic
                Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• сегашното място ще е малко....
                  '97 155 1.8 16V
                  GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                    абе те италианки има малко мургави такива.... да не стане някоя грешка....
                    бе да ти кажа имаш право,ма искам да натъпчем пликчетата на някой фиат,чувам че тия 1.8 16 клапановите много дърпали,да видим дали с нас ше могат а аиде някой регистриран във фиат форума да ги покани
                    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• бягат бягат,колко да бягат!пък едва ли ще има желаещи за такъв събор!то колко алфи има в стз и колко се събираме на срещи пък ако искат добре са дошли място има и все пак аз да кажа ИМА НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СРЕЩИ--часът да се промени на 18 или 19ч а мястото да е комплекс АСТОРИЯ!там има паркинг доста маси приятна обстановка и добър изглед!има една седмица до другата среща редовна ако някой друг е за да пише и да изказва мнения!
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• За Асторията мисля, че всички които бяхме миналия път
                        се съгласихме и последно нека часът на срещата да бъде 18.00 и готово.
                        sigpic
                        alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                          бягат бягат,колко да бягат!пък едва ли ще има желаещи за такъв събор!то колко алфи има в стз и колко се събираме на срещи пък ако искат добре са дошли място има и все пак аз да кажа ИМА НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СРЕЩИ--часът да се промени на 18 или 19ч а мястото да е комплекс АСТОРИЯ!там има паркинг доста маси приятна обстановка и добър изглед!има една седмица до другата среща редовна ако някой друг е за да пише и да изказва мнения!
                          аз казвам ДА
                          '97 155 1.8 16V
                          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                          sigpic

Comment

• Това за среща на италианките звучи добре. То последния път като се замисля малко се засякохме с няколко фиата на паркинга бяха вдигнали капаците, не бяха пове4е от 5-6 коли.
                            sigpic
                            alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                              ...и все пак аз да кажа ИМА НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СРЕЩИ--часът да се промени на 18 или 19ч а мястото да е комплекс АСТОРИЯ!там има паркинг доста маси приятна обстановка и добър изглед!има една седмица до другата среща редовна ако някой друг е за да пише и да изказва мнения!
                              Повечето колеги на последната среща казаха часът да бъде 18ч.,защото както беше последния път от 19ч.,после не остава време за други мероприятия като например гонки. Аз лично нямам против да е на Астория.
                              Нека и други колеги да кажат какво мислят за предложението срещите да се провеждат от 18ч. на комплекс Астория!

Благодаря ви за вниманието колеги !!!
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• не съм съгласен,за мястото
                                часът е ОК
                                Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                                Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Working...
                                X