If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе тук гледам едни схеми и има списък с предпазители.Има 30 , 7,5 и 3 амперови предпазители всичките свързани с климатика.Обаче не е показано местоположението им.
Много нещо написах нищо не казах.
Ай ша ма извинявате
Аз та извинявам баце,шъ знайш....
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
то си ебало маиката и бушони маи...,понеже момчето което ми зарежда климатика каза ,че малак би трябвало да е, или можело дори да са няколко, незнам а лошото е че от работа нямам и много време да ги тарся,ама продалжавам,ако някои има идеи....
Предлагам заради лятното време срещите да минат в по-късен час,например 18 или 19ч.,а не в 12:30ч.
Ето аз лично утре пак няма да мога да дойда понеже съм за риба през деня. Другата седмица ще трябва да ходя на село в неделя през деня,миналата седмица бях на празника на розата в Кз и т.н. Предполагам и повечето колеги са така.
А ако срещите са примерно в 19ч.:
1. който където ходи през деня има голяма веротност до 19ч. да се е върнал;
2. температурите ще са по нормални за пиене,гонки и т.н.;
3. има формула и т.н. в повечето случаи през деня,и ще могат да се гледат;
4. може да се ходи на плаж през деня;
5.....
Това ще е само за през идващите 2-3 месеца,после пак може да си станат в 12:30... Просто предлагам за да е по-удобно за всички. Така че чакам мнението Ви колеги и колежки
Предлагам заради лятното време срещите да минат в по-късен час,например 18 или 19ч.,а не в 12:30ч.
Ето аз лично утре пак няма да мога да дойда понеже съм за риба през деня. Другата седмица ще трябва да ходя на село в неделя през деня,миналата седмица бях на празника на розата в Кз и т.н. Предполагам и повечето колеги са така.
2. температурите ще са по норамлни за пиене,гонки и т.н.;
Това ще е само за през идващите 2-3 месеца,после пак може да си станат в 12:30... Просто предлагам за да е по-удобно за всички. Така че чакам мнението Ви колеги и колежки
Еми да щото наистина е жега и тепърва ще става горещо...и между другото за утрешната среща не виждам желаещи
2. температурите ще са по норамлни за пиене,гонки и т.н.;
аз лично съм ЗА предложението срещите да станат по късно (искам да идвам ама и на плаж ми се ходи) към 2часа е страшна жега и за гонки не става че алфичките се запъхтяват и перките не могат да смогнат
ШЕФОВЕТЕ ДА КАЖАТ
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
бе сърбят ме те ма ти събра ли някой пара че жената ме обра тези дни!!!!
Нали ти казах да не се притесняваш.Всичко е по план,имаш добавка и за 2 лева 100 октаново гориво.От теб се иска сега само да избиеш разходите ,че имам да връщам пари на лихвари.
П.П.Мисля че се уплашиха от добавката.Май не трябваше да я споменавам
Вземи задния капак ако не ти е проблем бре, и го фърли из нас.....
Иначе ако гледате формулата мое да се оглеждате и за мене.....
абе остави е Ники.приготвих го у мазата да го зимам и го забраих,че тръгнах на кушия да го е...а.скоро пак ще идвам и тоя път няма го забраим се надявам
Comment