Аз съм за 18.00,и засега за"Астория'',докато някой не предложи по-добро място.До скоро!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениена мен ми блесна и има толкова мн място за паркирване!не е само паркинга пред самото заведение а и отстрани на него има за 50 коли па ние нивга няма да се съберем повече от 20-30,поне по мои наблюдения!,ма жалко че ни ми допада
Comment
-
Първоначално публикувано от Bojidar Dobrev Покажи съобщениеТака,кога и къде последно ще е срещата?
Дата, час и място,че най сетне мисля и аз да се появя на такова мероприятиеAlfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеАз предлагам срещите да ги направим всяка неделя.... така или иначе вече деня е дълъг и вечерно време има много мегдан за разни "мероприятия"....
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениенай после добра идея,утре ще има ли ?правим го и толкоз
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщениеЕдно предупреждение от мен.Срещите в Стара загора са факт от година и половина.И те се организират все още благодарение на това че се правят веднъж на две седмици.В момента в който станат всяка седмица все по малко хора ще идват защото всеки ще си каже -голяма работа днес няма да отида ще отида другата.И така и така.Ще се загуби тръпката на срещите.
На мен лично ми е през оная работа- аз се виждам с хората от срещите когато си поискам през седмицата.
Но просто внивайте какво си пожелавате с тия ежеседмични срещи, с това постоянно сменяне на часа и мястото.Внимавайте да не разрушите нещо градено година и половина.
Това е от мен.Спокойна ви вечер'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment