Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В цялата тази работа нали знаеш че интереса на отделните хора си зависи изцяло от тях! Който иска да ходи,който не иска-ако ще.... Дали ше е на астория или на трафик или на околовръстното на мен ми е все тая....
    Всеки с претенции.......

'97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
      В цялата тази работа нали знаеш че интереса на отделните хора си зависи изцяло от тях! Който иска да ходи,който не иска-ако ще.... Дали ше е на астория или на трафик или на околовръстното на мен ми е все тая....
      Всеки с претенции.......

Съгласен! Хич не ми дреме къде ще е!! Който има желание ще намери начин! Вече съжалявам,че предложих по-късен час,защото от там се почна! Каквото решите с вас съм. Аз се отказвам да правя предложения повече!
      sigpic
      Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Часа е добре.Няма смисъл да се топим на жегите(лично мнение).
        А що се отнася до "Астория" аз съм ЗА (пак лично мнение).Има място да се паркират 15-20 италянки и басейначето е гут като пейзаж .......
        Абе не е зле.

Comment

• Добре сега остава Астория 18.00 всяка 1 и 3 неделя ли???!?!
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

• Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
            Добре сега остава Астория 18.00 всяка 1 и 3 неделя ли???!?!
            засега правилно си разбрал,ма да видим докога ще е така
            Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
            Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Станахте като депутатите.Аз мисля че трябва Старшите в този форум да вземат
              соломоново решение ,Те си знаят кои са.Другите ще се съобразим с тях.
              АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
              LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35814

Comment

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                  Станахте като депутатите.Аз мисля че трябва Старшите в този форум да вземат
                  соломоново решение ,Те си знаят кои са.Другите ще се съобразим с тях.
                  аз мисля че трябва да е удобно на всички ни,затова гласувах за Трафик,има повече място
                  Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                  Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• И на Астория има достатъчно място.2-3км по на запад от Трафик не вярвам да са проблем за някой.

Comment

• ...............
                      Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:05.
                      alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                        Съгласен! Хич не ми дреме къде ще е!! Който има желание ще намери начин! Вече съжалявам,че предложих по-късен час,защото от там се почна! Каквото решите с вас съм. Аз се отказвам да правя предложения повече!
                        Няма за какво да съжелява6 късния 4ас в тези жеги си е супер.
                        Дават го доста горещо няма смисъл да се пържим на жегата пък да помислим и за колите, да не ги пържим на тоя паркинг.
                        sigpic
                        alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• аз гласувах за Астория!не че ако е някъде другаде няма да дода ходил съм на
                          всяко едно възможно място където сме се събирали та дори и на Самарското знаме за това на който му се ходи дали 2-3 километра по далече едва ли е проблем!и извън темата радооо трябват ли ти ощи тези хамортисьориии????
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                            и извън темата радооо трябват ли ти ощи тези хамортисьориии????
                            Да донеси ги...направо изключих да ти звънна да ти напомня...
                            sigpic

Comment

• здравеите колеги,аз сам от казанлак,но засега работя в софия,и ходя редовно на сбирките,но накои пат бих до6ал и на ва6ата,но така и не разбрах каде се сабирате,жиждам 4е имате разногласия

Comment

• Следи темата колега,до петък би трябвало да се реши къде и кога за летния сезон.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X