пълен е с някви смески ахахах1искара до морето и обратно значи за ся е ок
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
за днес редовна среща не е имало!всяка ПЪРВА и ТРЕТА НЕДЕЛЯ от месеца са!следващата офицялна среша е на 06.09.2009г!през останалото време от петък до неделя всеки който желае може да пише за кафе или за по бира,както днес направихме няколко човека!лека на всички!!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от Bojidar Dobrev Покажи съобщениеБраво!!!
Пак никой в 18ч. на Зарата,а уж го бяхме решили!!!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
!?
На 02.08 намяше среща въпреки,че според мен и още накои с които бях там си беше първа седмица,вчера бе точно 3-тата Неделя от месеца и пак нямаше никой!?
P.S.
Или ние (тези дето ходихме ) не можем да броим до 3 или всеки си ходи май когато си иска и му е най удобно.
Бях доста ентосиазиран да ходя по срщи,нооо виждам,че колкото и да ми се иска просто няма да се получи.Last edited by Bojidar Dobrev; d.m.y г., 18:47.
Comment
-
към колегата Божидар Добрев,значе първата среща и първата неделя от месец август беше 02.08 а след това третата неделя се пада 16.09 тоест миналата седмица и среща тогава имаше!така е някой път като има повечко недели в един месец се получава объркване!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Колеги на който му се разхожда събота до Габрово е добре дошъл
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36706
Comment
Comment