If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ви кажа чесно ,много се радвам да видя че има хора който се кефят на марката и не искам да си спомням оная зима на 2007 когато се събирахме само няколко човека,бе благодаря ви тва от радост,но не съм забравил за предложението на някой хора за
За барбекюто съм сигурен че никой не е забравил.
само малко да се оправи времето да може да се съберем пове4е хорица.
Например за първа пролет ако е хубаво времето може да отидем на язовир Копринка, тъкмо кам нас може да се присъединят и колеги от Казанлък.
малък ми е багажника ма 100-тина кюфтенца може да събере!!!само да не стане така като се стопли времето и всеки да забегне на някъде и да се забрави за барбекютата!!!!!
Барбекюто е много добра идея
Моя Боксер е мнооо доволен винаги като носи бири и мръвки!(жалко че не мога и на него да му налея една биричка да опита.... или пък....мога)
малък ми е багажника ма 100-тина кюфтенца може да събере!!!само да не стане така като се стопли времето и всеки да забегне на някъде и да се забрави за барбекютата!!!!!
Той и моя багажник е колкото твоя.Значи 200 кюфтенца
Сори, аз ще пасувам тая среща, щото съм на това посещение - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30531
Взел съм маркуча на Живко, сори че пиша тука, но съм му забутал тел някъде, в понеделник съм в СТЗГ, да ми чукне да му го дам....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
на Трафик в 12.30 първия пристигнал да заема голяма празна площ на паркинга и да нарежда конуси че напоследък станахме доста Алфички да можем да направим някоя снимчица
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment