4 за мен
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
записаниsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеЗа мен 3-4 кебапа"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
ок 15 щом си рекълsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеок 15 щом си рекъл'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
до тук имаме 50 бройки.
айде на кюфтетатаааааsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениедо тук имаме 50 бройки.
айде на кюфтетатааааа
Comment
-
от 4 часа съм ги заложил а и дебна с една флоберка от терасата. определено има улов.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеот 4 часа съм ги заложил а и дебна с една флоберка от терасата. определено има улов.
Comment
-
Добре че жената се прибра та събра кученцата и ме прибра иначе си бях тръгнал от тоя свят. Ама нали требе да има кифтета за утре.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНоси КВП-то....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПиЕс - не носи КВПто, вероятно ми изгоря бензиновата помпа......
Comment
Comment