Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bobisz Покажи съобщение
    Момчета, вижте днес на какво попаднах ,направо съм потресен http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=14102

,а след тези думи просто нямам думи ... :
    "Смея да твърдя вече, че при този обем на двигателя , толкова много коне и асънъмъ.... алфите са гъзарски коли, но не вървят! "
    Много си забавен
    2.2 турбо дизел все още не са направили Алфа
    Преди да пишеш чети малко
    Още като видиш какви глупости е писал че го е оставил на 300 м при гонка на 400 м...Пеша да бях тръгнал да бягам Хондата не може да ми направи 300м. Бас хващам
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• засрамете се бе дизелите Оонда 1.5 115 коня ви бие с 300 метра на 400 метра дисциплина СРААААААААММММ
      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
        Тцъ...моето още не си
        Мда, присъствието ти на следващата среща която ще се проведе на сухо е повече от желателно, след нея доста въпросителни ще отпаднат......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
          засрамете се бе дизелите Оонда 1.5 115 коня ви бие с 300 метра на 400 метра дисциплина СРААААААААММММ
          Само дето не е вярно я прочети цялата тема Просто явно много се е превъзбудил онзи Аз пак казвам само ти е достатъчно да прочетеш разлика от 300 на гонка 400 и ще разбереш колко прост и малоумен тоя с Хонда...И че 2+2 не знае все още че прави 4

То и аз съм бил коли по над 400 коня ама не се хваля
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Много си забавен
            2.2 турбо дизел все още не са направили Алфа
            Преди да пишеш чети малко
            Още като видиш какви глупости е писал че го е оставил на 300 м при гонка на 400 м...Пеша да бях тръгнал да бягам Хондата не може да ми направи 300м. Бас хващам

"Преди да пишеш чети малко " " какви глупости е писал " -Точно за това дадох линк-а .. Мечтата на едно момче .. но явно си разбрал погрешно нещата..
            Алфа 156 1.8 16в ТС

Comment

• Първоначално публикувано от bobisz Покажи съобщение
              "Преди да пишеш чети малко " " какви глупости е писал " -Точно за това дадох линк-а .. Мечтата на едно момче .. но явно си разбрал погрешно нещата..
              Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Само дето не е вярно я прочети цялата тема Просто явно много се е превъзбудил онзи Аз пак казвам само ти е достатъчно да прочетеш разлика от 300 на гонка 400 и ще разбереш колко прост и малоумен тоя с Хонда...И че 2+2 не знае все още че прави 4

То и аз съм бил коли по над 400 коня ама не се хваля
              Jivko7777 И като се събуди сутринта краката ти отвити ли бяха.
              Маи ти трябва да четеш по внимателно
              Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• кога ще се събирате пак
                Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
                Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Ми тая неделя може би, надяваме се да е сухо, и Белата да е авейлабъл на линия......защо не и Енчев....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Ми тая неделя може би, надяваме се да е сухо, и Белата да е авейлабъл на линия......защо не и Енчев....
                    Май ще е по добре в събота, че вижте в неделя какво ще е времето
                    http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100726848
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Има време ще видим.....

Comment

• и как така си правите гонки и никой не ви закача
                        със моторите всики път ни хващат

Comment

• Какво значи "хващат" ви......че доде една патрулка, и какво - пише акт че сте събрани на купчинка ли?

Comment

• ами праскат ни и ни губят по час от времето а който няма книжка или номер става лошо

Comment

• Че ако не си в движение и не караш мотор не си длъжен да показваш книжка.....тя е нужна за да управляваш МПС, а не да си дремеш до него.....ся ако ви фанат в движение е друга работа......оня ден някаква кука ми вика че съм спрял неправилно(чаках жената), и иска книжка - дадох му Лкарта, той иска книжка, аз му казах че за да си седя в колата книжка не ми е нужна, и в крайна сметка след кратко общуване се задоволи с ЛК.....

Comment

• най-лошото е че всеки път ни надушват и провалят всичко
                                ама няма значение я разправи малко за събота или неделя
                                кога къде

Comment

Working...
                                X