Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• rado_ss мерси много за подаръкаДай един телефон да те питам нещо.

Comment

• да ва в чакалите.... ше умре момчето от глад бре
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• някой може ли да ми каже в неделя къде и в колко часа ще е сбирката,понеже скоро се върнах в бг. и искам да се запозная с хората от форума,ще ми бъде приятно колеги да изпием по кафенце заедно...поздрави

Comment

• 12:30 на Трафика
          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
          LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• може да е смешно за някои,но аз съм нов във града и незнам къде се намира ,,Трафика''...някой да ме упъти?кафето е от мене..

Comment

• На западната страна на Техномаркет,който е на края на града в посока Чирпан.
                sigpic
                Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• тенкс Радо...

Comment

• Първоначално публикувано от vesko69 Покажи съобщение
                    може да е смешно за някои,но аз съм нов във града и незнам къде се намира ,,Трафика''...някой да ме упъти?кафето е от мене..
                    "ТРАФИК" се намира срещу 'ПРАКТИКЕР" точно до "ТЕХНОМАРКЕТ ЕВРОПА" след 12.30 като направиш 1 кръгче на паркинга (доста е големичък) ще видиш някаде "струпване на италянска СИЛА" (абе АЛФИЧКИ) и после в кафето търсиш най-шумната и най-голяма компания
                    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• ...наздраве на всички?

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                        А на теб кой ти каза?

П.П. Ники не си разбрал 20% е отстъпката което прави 7.20 лефа вътре вънка.Недей да плашиш хората с такива крупни цифри...
                        E да де, аз това имах впредвид....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• така и не разбрах къде е "стария Железник", но го отдавам на заниманията ми с колата тази седмица... Между другото - Благодаря на Милен и Ради за помощта. Ради бой, вече се стабилизираха оборотите и след като долях антифриз(около 2 литра) спря да кипи и прегрява...
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от vesko69 Покажи съобщение
                            ...наздраве на всички?
                            Колега , ако все още имаш съмнения за местонахаождението на Трафик-а звънни ми един телефон и ще те заведа дотам 0878 20 30 13 или 0884 321 680 - Иван
                            sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
                              Колега , ако все още имаш съмнения за местонахаождението на Трафик-а звънни ми един телефон и ще те заведа дотам 0878 20 30 13 или 0884 321 680 - Иван
                              Мен ще ме вземеш ли следващия път.
                              Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• 5 левракис от точка до точка в рамките на градът!!!ахахаха
                                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Working...
                                X