If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моите лепенки на вратите излязоха 8 лв. двете, а на задното стъкло (надпис Alfa Romeo) - 3лв. ( като за приятел са цените). Не мисля, че е много скъпо!
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима
Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
няма ядове за черпенето на някоя сбирка ще домъкна една каса с бира . Относно цената за стикера незнам колко ще ми излезе макар че имам приятели които се занимават с това(рекламен печат) ама като си ги знам отиде със седмици чакане
Затова няма да ходиш при приятели, а ще отидеш едно рекламно студио и ако не веднага то най-много на другия ден ще си я получип лепенката и ще ти вземата най-много 5 лв.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
по принцип всяка рекламна агенция и печатница работят с CorelDRAW така че не би трябвало да е проблем освен ако непочнат да правят физиономии за бройката
по принцип всяка рекламна агенция и печатница работят с CorelDRAW така че не би трябвало да е проблем освен ако непочнат да правят физиономии за бройката
ми дайте да видим колко хора искаме и да си напрайм съвкупно
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Абе там ако им закарам тоя Корелдрауски файл дали ще могат да направят лепенка Клуб Алф Ром БГ за задния джам.....
Eстествено, че ще Ви я направят...Този файл който качих е оригиналния, от него са направени стикерите на всички от клуба...За това, че няма никакъв проблем, но както казва колегата най-добре съберете една бройка и освен че няма да Ви се мръщят и ще Ви излезне по-евтинко
ПП: И най-важното така стикера с този файл е предвиден да лепи отвън!!! Кажете им го за да знаят, в рекламното студио
ами колеги аз си поръчах ама неми пречи да отнеса още един за всеки случай при гаф при лепене
ами колеги аз си поръчах ама неми пречи да отнеса още един за всеки случай при гаф при лепене
Адаш, работят с Корел-а и то много добре...
Познавам ги, лепят ги, ако искате да се наговорите кой колко иска и да поръчваме, но най-добре е всеки на място да иде и да си каже предпочитанията за размер, вид фолио и т.н.
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима
Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.
Здравейте на всички!
Тей като искам да махана катализатора на колата от подписа ми искам да Ви попитам къде има такъв сервиз в Стара Загора къде освен да го махнат и могат да ми сложат резонантно гърне!
Предварително много Ви благодаря!
Comment