Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Адаш, да не си слага олекотени зъбки?
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
      Адаш, да не си слага олекотени зъбки?
      Всеки грам е важен на баира
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Неска един самолет "боинг 146 ti" с номер СТ4461АМ прелетя прекалено ниско през Нова Загора но изведнъж на хоризонта му се появи едно JTD и му отклони полета за момент
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Адаш, да не си слага олекотени зъбки?
          Айде още един дето иска да я караме с разбити отношения.....

---------- Post added at 08:51 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Неска един самолет "боинг 146 ti" с номер СТ4461АМ прелетя прекалено ниско през Нова Загора но изведнъж на хоризонта му се появи едно JTD и му отклони полета за момент
          Я.....що ще тоя там......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Неска един самолет "боинг 146 ti" с номер СТ4461АМ прелетя прекалено ниско през Нова Загора но изведнъж на хоризонта му се появи едно JTD и му отклони полета за момент
            летях ниско щото е населено място ,а не спрях щото полета ми беше директен за Бургас (без почивки) посрещнахме джулай морнинг на плажа с любимото ми докторче

П.П незнам кой беше ама НЯКОЙ ме събуди (сещам се кой е) 1 месец съм в мега модерния тунинг център Венера Сервиз и вече нимойти без мени еиииии

П.П. ако някой не се е усетил тва съм аз )ДИДКО БОЙ от профила на любимата
            чиаоооо че отивам на ПЛАЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

Comment

• Първоначално публикувано от helldi Покажи съобщение
              Този пък бил дидко бой.......и какво като си дидко бой бре, още повече че на плаж си отивал......да не мислиш че е готино....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Хаха Ферариста мега изнервен след зъбната интервенция ...
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  Хаха Ферариста мега изнервен след зъбната интервенция ...
                  Що бре, вече забравих даже - просто съм си лош по природа......

Comment

летях ниско щото е населено място ,а не спрях щото полета ми беше директен за Бургас (без почивки) посрещнахме джулай морнинг на плажа с любимото ми докторче

П.П незнам кой беше ама НЯКОЙ ме събуди (сещам се кой е) 1 месец съм в мега модерния тунинг център Венера Сервиз и вече нимойти без мени еиииии

Усетих че на там ще отиваш, ама за 5 мин можеше да го укротиш малко тоя самолет Ама карай другия път
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

не та знам къв " ***** БОЙ " си ма нещо метросексуално усещам в теб.....
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      the cost of living is dying...everybody pays...
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Айде още един дето иска да я караме с разбити отношения.....

---------- Post added at 08:51 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Я.....що ще тоя там......
                        В никакъв случай, само се лигондря А и толкова си ми помагал, така, че .... А и стига ми да карам с разбита предница....

Comment

В никакъв случай, само се лигондря А и толкова си ми помагал, така, че .... А и стига ми да карам с разбита предница....
                          Мдобре, ще трябва явно да пушим лулата на мира.....че да не изпуши нещо друго......

Comment

• С изпушването на нещо друго свикнах....

Comment

• записвам загуба от БМВ 320 ванос!срам не срам понаби ме,от 0-200км/ч пред него но със калпава 5-та която влиза когато си поиска загубих!гонката по мой километраж беше до около 220-230 при което почнах да го застигам но тва е загубих ма не ме е срам щото БМВ-то си върви доста прилично има чип и спортен филтър до колкото разбрах!по моята всички знаете какво има за тва няма да я коментирам!!!а за незнаещите има спортен филтър реплийсмент,и газова уредба ахахаха!!!!
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                                записвам загуба от БМВ 320 ванос!срам не срам понаби ме,от 0-200км/ч пред него но със калпава 5-та която влиза когато си поиска загубих!гонката по мой километраж беше до около 220-230 при което почнах да го застигам но тва е загубих ма не ме е срам щото БМВ-то си върви доста прилично има чип и спортен филтър до колкото разбрах!по моята всички знаете какво има за тва няма да я коментирам!!!а за незнаещите има спортен филтър реплийсмент,и газова уредба ахахаха!!!!
                                Защо заблуждаваш хората?
                                Имаш поне още 40-50kW от 'инДЖинерното влакно' което си намотал по багажника
                                п.с. Карай внимателно да не си видиш предната емблема залепена на новото челно съкло

Comment

Working...
                                X