Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• а и аз не ги знам кво се напъват с 15 лв 200 километра!!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• От утре сабалян Еко карти се получават във Хипер Ултра Модерен и Технологичен Тунинг Център - Венера Сервиз.....търсите приносителя на тениска с надпис "За чисти зъби и език" и любезно молите за карта.......бензинаджиите се обслужват с предимство........
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          От утре сабалян Еко карти се получават във Хипер Ултра Модерен и Технологичен Тунинг Център - Венера Сервиз.....търсите приносителя на тениска с надпис "За чисти зъби и език" и любезно молите за карта.......бензинаджиите се обслужват с предимство........
          Брей защо бензинаджиите само бе
          Някой нафтаджия закъсал без карта мога да му дам аз, имам някоя и друга
          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 01:02.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Отлага се, излизам рано и няма да мога да мина да оставя карти....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• След час започва раздаването на Еко карти за намаление на бензиностанциите във Хипер Ултра Модерен и Технологичен Тунинг Център - Венера Сервиз - бензина както обикновенно се обслужва с предимство, собствениците на нафтени которници да носят молба в 2 екземпляра....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                След час започва раздаването на Еко карти за намаление на бензиностанциите във Хипер Ултра Модерен и Технологичен Тунинг Център - Венера Сервиз - бензина както обикновенно се обслужва с предимство, собствениците на нафтени которници да носят молба в 2 екземпляра....
                Забравяш нещо важно Дизелджия ги раздава.Като ходих да си взема моята имаше един бензинджия който помпаше лицеви опори за да му дадат картата

Comment

• Това да го видя няма как да го повярвам.....

Comment

• Да съм знаел ... щях да мина и аз ! Днес тъкмо се наточих да открадна на Ферариста Смарта , и той го нямаше !
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      Да съм знаел ... щях да мина и аз ! Днес тъкмо се наточих да открадна на Ферариста Смарта , и той го нямаше !
                      Ходил е на гонки със скейтърите

Comment

• Хаха Абе вчера черната беше пред тях ... ама аз се напих и не ми се занимаваше с нея
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Хаха Абе вчера черната беше пред тях ... ама аз се напих и не ми се занимаваше с нея
                          Добре де, сега нужно ли е да се търсиме, да будиме борците и прочее......

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Да съм знаел ... щях да мина и аз ! Днес тъкмо се наточих да открадна на Ферариста Смарта , и той го нямаше !
                          Кажи колко искаш да ти дам да го габосаш, че да му гушна каското отдавна взе да ме нерви.....

Comment

• Хахах ще го скрием някъде , покрай вас Бях на гости инцидентно в Стара Загора , на около 200 метра от твоята къща . Ама пристигнах снощи , пих , спах и карах на обратно
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• И да беше се обадил, бях в реанимация след болезнено посещение при зъболекар, и контактите ми с други хора бяха крайно нежелателни.....

Comment

• Мале , тфа е най-страшното ... зъболекар ! Съчувствам ти ...
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X