If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Държи Ама от време на време пак натискам, но поне само извънграда, а не както виждам в Нова Загора по главната да ми карат с 90-100 и нагоре
в Стара Загора проблема с високата скорост по централните улици е разрешен с НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГАДНИ АВТОМОБИЛО-УБИЙЦИ (гърбици) на света . Като минавам през друг град и като прескоча някоя смешна гърбичка чак ми става смешно
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
в Стара Загора проблема с високата скорост по централните улици е разрешен с НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГАДНИ АВТОМОБИЛО-УБИЙЦИ (гърбици) на света . Като минавам през друг град и като прескоча някоя смешна гърбичка чак ми става смешно
И ние ге имаме Но съм забелязъл че тъпите Айдита като минават през тях със 80-90-100 и нищо не се чува и става, а аз ако мина с Алфата и като нищо ще скъсам някой тампон още от първия път или кой знае какво друго ще стане
колега е тва излиза като адрес за нисан в стара загора 6000, Стара Загора, ул. "Новозагорско шосе" 4
тел: 042 95 00 97 продължаваш по пътя за нова загора, минаваш Метро караш още малко и трябва да ти се падне от дясна страна.ако това не е сервиза поне със сигурност ще те опътят правилно
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
черна 156 по пътя за баните на чешмата срещу "дерони" вчера към 19ч кой беше да си каже , главата ми беше пълна с глупости в тоз момент и неможах да я огледам
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
търся си разпределителни валове за алфичката, да ги бива разбира се,ако някои има идеи благодаря предварително.
или някои със спортни валове, които да свалим и да вземем допуските и размерите и да си поръчам, чух че евтино ще ми ги направят.почерпката ще се помни.
брат моето лекарство е нови валове и центровка след това,която сам убеден че мога да направя и в моя гараж.ще се похваля скоро само да мине моренцето още малко.
Comment