Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    То и при мене е така точно вече съм ускорил и се забавлявам и другите в колата намали, намалиииии !!!
    не ти ли държи влага още клипчето
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
    Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Първоначално публикувано от traiko_89 Покажи съобщение
      не ти ли държи влага още клипчето
      Държи Ама от време на време пак натискам, но поне само извънграда, а не както виждам в Нова Загора по главната да ми карат с 90-100 и нагоре
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Държи Ама от време на време пак натискам, но поне само извънграда, а не както виждам в Нова Загора по главната да ми карат с 90-100 и нагоре
        в Стара Загора проблема с високата скорост по централните улици е разрешен с НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГАДНИ АВТОМОБИЛО-УБИЙЦИ (гърбици) на света . Като минавам през друг град и като прескоча някоя смешна гърбичка чак ми става смешно
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
          в Стара Загора проблема с високата скорост по централните улици е разрешен с НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГАДНИ АВТОМОБИЛО-УБИЙЦИ (гърбици) на света . Като минавам през друг град и като прескоча някоя смешна гърбичка чак ми става смешно
          И ние ге имаме Но съм забелязъл че тъпите Айдита като минават през тях със 80-90-100 и нищо не се чува и става, а аз ако мина с Алфата и като нищо ще скъсам някой тампон още от първия път или кой знае какво друго ще стане
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

пробвай бре ахаха мой и нищо да не стане!ти си висок ние ниските ко да кажем на 1-ва с полусъединител и някои даже и на ина страна!
            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
              пробвай бре ахаха мой и нищо да не стане!ти си висок ние ниските ко да кажем на 1-ва с полусъединител и някои даже и на ина страна!
              Който иска да пробва Аз нали съм дизелче ги минавам леко ама на втора, че иначе 1 неще да влиза ако ни се спрял

Иначе хич не ми се прайте като дойда в СТЗ и засичам състезатели колкото искаш
              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 18:01.
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колеги някой знае ли къде е фирмения сервиз на НИСАН във вашия град че ми се налага едно обслужнае да направя точно там

Ще се радвам ако ми обясните горе долу
                ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                Nissan Qashqai 2,0 140hp
                Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

колега е тва излиза като адрес за нисан в стара загора 6000, Стара Загора, ул. "Новозагорско шосе" 4
                  тел: 042 95 00 97 продължаваш по пътя за нова загора, минаваш Метро караш още малко и трябва да ти се падне от дясна страна.ако това не е сервиза поне със сигурност ще те опътят правилно
                  sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                  Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Е що ги писа тия глупости????
                    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                    Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• черна 156 по пътя за баните на чешмата срещу "дерони" вчера към 19ч кой беше да си каже , главата ми беше пълна с глупости в тоз момент и неможах да я огледам
                      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• здравеите колегите

търся си разпределителни валове за алфичката, да ги бива разбира се,ако някои има идеи благодаря предварително.
                        или някои със спортни валове, които да свалим и да вземем допуските и размерите и да си поръчам, чух че евтино ще ми ги направят.почерпката ще се помни.

Comment

• Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
                          ..... евтино ще ми ги направят.....
                          мотаят са тука едни чисто нови с вариатор за към 1400 точки.......
                          '97 155 1.8 16V
                          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                          the cost of living is dying...everybody pays...
                          sigpic

Comment

• знам ги бе брат ама гледам тънко да мина...

Comment

• Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
                              знам ги бе брат ама гледам тънко да мина...
                              Оня ден като ти слушах колата ти казах и пак повтарям... твоето лекарство е в софия.... за останалото ти си занеш...
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              the cost of living is dying...everybody pays...
                              sigpic

Comment

• брат моето лекарство е нови валове и центровка след това,която сам убеден че мога да направя и в моя гараж.ще се похваля скоро само да мине моренцето още малко.

Comment

Working...
                                X