Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• брат смених ги валовете ама нещо не стана добре работата с центровката маи маи.

Comment

• Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
      брат смених ги валовете ама нещо не стана добре работата с центровката маи маи.
      отивай при бобо.....
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• ще ходя тез дни, неизбежно е

Comment

• Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
          ще ходя тез дни, неизбежно е
          и опраи ли те бат бобо или ??? сподели да сме в час с новините де
          146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
          145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• да ви надъхам малко за 22-23 (с голямо закъснение) ама по добре късно отколкото никога дет са вика

Comment

• Някой нещо да е казвал скоро срущу АЛФА или с/у моята ?
              sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
                Някой нещо да е казвал скоро срущу АЛФА или с/у моята ?
                а ,ти не знаеш ли че обикновено аз ги правя тия неща? или не четеш достатъчно форума
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                the cost of living is dying...everybody pays...
                sigpic

Comment

• явно чете избирателно!!!
                  alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

какво ще кажеш да те пробваме с уно 1.3 турбо, смятам че това имаш предвид
                    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
                      какво ще кажеш да те пробваме с уно 1.3 турбо, смятам че това имаш предвид
                      Хм.... , звучи ми нестандартно и интересно , това трябва да се види Само уното да не е една от онея 12 бройки в света с 3.2л POWERED BY FERRARI
                      A и да не забравя в момента имам нужда от карета и тампони , все още бяга магаренцето ама ...

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

---------------- Now playing: Keri Hilson - Intuition via FoxyTunes
                      sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

Хм.... , звучи ми нестандартно и интересно , това трябва да се види Само уното да не е една от онея 12 бройки в света с 3.2л POWERED BY FERRARI
                        A и да не забравя в момента имам нужда от карета и тампони , все още бяга магаренцето ама ...

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

---------------- Now playing: Keri Hilson - Intuition via FoxyTunes
                        споко бе само 103 коня е
                        Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                        Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• каде в СтЗ има стенд за мерене дебита на дюзите ,че ме е натиснал мерака да ги видя колко и как пръскат

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                            каде в СтЗ има стенд за мерене дебита на дюзите ,че ме е натиснал мерака да ги видя колко и как пръскат
                            не и преди феста
                            Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                            Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                            Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• АЗ със автобуса ходя на работа само да ми оцелее алфата до феста , не съм луд да я разбазикам и да пропусна и тази година

Comment

На следващата среща мисля да те слагам на чертата.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X