Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мерси колега
    ще пропусна селеспийда
    единственото лошо е че със 146 опирам на всякаде а щом 156 е по-ниска става лошо трябва да я изкарвам само за кеф то и без това горе долу това ми е целта мразя да карам кола ама зимата се налага а тази е мноо слаба
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
    Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение
      мерси колега
      ще пропусна селеспийда
      единственото лошо е че със 146 опирам на всякаде а щом 156 е по-ниска става лошо трябва да я изкарвам само за кеф то и без това горе долу това ми е целта мразя да карам кола ама зимата се налага а тази е мноо слаба
      Колега,аз мислех че ти трябват данни за височината на колите...а не за клиренса...

Comment

• ахам усетих че има уловка щото един френд има 156 и колкото съм я оглеждал ми се струва че е по-висока ама пак да питам си викам

Comment

• Можеш да си я направиш по твой вкус

Comment

• ако я вдигна повече от оригиналното губи от стабилността, а и това е малка икономична кола на която и изпивам акъла а нетрябва да е така щото е слабичка
            търся нещо мощтно коеото да карам 10-20 пъти през зимата

Comment

• Ей тукЪ ни е мястУтУ!!!!!!!
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                Ей тукЪ ни е мястУтУ!!!!!!!
                много правилно го каза,че пак оспамихме другата тема
                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Бая и то!
                  А за срещи с други марки автомобили може да се уговорим за някоя писта с тях, не знам какво е положението с летището , но може да се провери.
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• трябва да има ред инак става една голяма плесканица!и ся да си дойдем на думата!дай го тва корадо да разплачем някой чипосан параход и да млъкнат!таман и ти си имаш нещо кът ойлюф да сте поне равностойни!хвърлай им ръкавицата в градината да видим кой кого

Comment

• ти дали си мераклия да се пуснеш с Корадо Катани?

Comment

• ооо аз мисля,че там нямам пцулютно никви шансове!но за спорта може и да направим опит колко автовоза ще ми направи!!!

Comment

• Мислиш ли? трябва да се провери....

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                            ти дали си мераклия да се пуснеш с Корадо Катани?
                            не разбрах аз да се пусна срещу корадото или аз да го карам И в двата случая съм много навит ако има кой да плати застраховка винетка и данък на корадото и е с летни 17" , иначе много ми се "съска"

Comment

• Последният да затвори вратата! То не останало за плащане по тая кола бе! Имах предвид assassin's.... Разбрах, че бил голям мераклия да застава на чертата!

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                                Последният да затвори вратата! То не останало за плащане по тая кола бе! Имах предвид assassin's.... Разбрах, че бил голям мераклия да застава на чертата!
                                абе НЕ Е нещо УЖАСНО добро, върви си машинката , най големия кеф е от 180-230 км/ч (толкова ми стискаше) заминава все едно е на 2 скорост мамка му съскаща

Comment

Working...
                                X