Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Формулата е от 14:00 по TV7 , така че или по рано или след 16:00.Давайте предложения.
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
    LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Аз съм за след.Поне ще я коментираме.

Comment

• Ако е след 17-18 часа мисля,че ще успея да долетя с моята колица....пък и сега денят е вече доста по-дълъг ... ще е светло ... баш като за гонки!
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

• по добре след,че инак мн набързо трябва да станат нещата!!!!
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• и аз съм ЗА след F1
            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Ей, дизелите да не се развалите до другата седмица.....и гледайте да има видео.....и не как тръгвате, а как финишират......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Ей, дизелите да не се развалите до другата седмица.....и гледайте да има видео.....и не как тръгвате, а как финишират......
                Ааа аз предния път бях горе ама за малко Вие на финала искате да ме убиете, хем стоях колко извън пътя
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Стой там бре, щете застраховаме ако трябва.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Бреий,то много имало за четене,очите ме заболяха,ракията ми свърши,а в неделя на баира няма никой!?И кво и гледате на тая формула не мога да разбера
                    Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Стой там бре, щете застраховаме ако трябва.....
                      Май така ще е най-добре защото наистина горе се вижда точно кой с колко е бил...

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
                      Бреий,то много имало за четене,очите ме заболяха,ракията ми свърши,а в неделя на баира няма никой!?И кво и гледате на тая формула не мога да разбера
                      Ми вече от 2 годинки не ме вълнува...С това Ферари и Макларъм взеха да стават 9-10, а РедБул ли кои бяха първи и ми стана много смешно това състезание и се отказах да го гледам...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ми то иначе беше станала формулата като българското "първенство" по футбол - ако не е Левски ще е ЦСКА...
                        И аз съм ЗА след предаването.
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• В крайна сметка в колко часа ще е срещата?

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• 17:30h?Добре ли е?

Comment

• добре,добре,колко да е добре?????
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Доста по-добре от нищо...не мислиш ли?А другите какво мислят?

Comment

Working...
                                X