Формулата е от 14:00 по TV7 , така че или по рано или след 16:00.Давайте предложения.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Ако е след 17-18 часа мисля,че ще успея да долетя с моята колица....пък и сега денят е вече доста по-дълъг ... ще е светло ... баш като за гонки!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
и аз съм ЗА след F1sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Ей, дизелите да не се развалите до другата седмица.....и гледайте да има видео.....и не как тръгвате, а как финишират......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕй, дизелите да не се развалите до другата седмица.....и гледайте да има видео.....и не как тръгвате, а как финишират......Вие на финала искате да ме убиете, хем стоях колко извън пътя
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСтой там бре, щете застраховаме ако трябва.....защото наистина горе се вижда точно кой с колко е бил...
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеБреий,то много имало за четене,очите ме заболяха,ракията ми свърши,а в неделя на баира няма никой!?И кво и гледате на тая формула не мога да разбера156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment