Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
    П.П. а живко не му се пише щото му е болна тема (той вече се е хвърлил с неговото "бързо" 2.4 НАФТААААА и ззатова сега е в бокса)
    Сега да кажа аз не съм се хврълял защото Алфичката си стоя най-кротко и спокойно 3 часа на паркинга, докато един "бакшиш" с Дачия не я удари, като каза че не я видял, да е** неговата ....... а тя стоеше на най-осветеното място както винаги и никога не е имало проблеми....

ПП: Най-важното е че вчера я оправихме изцяло и вече съхне новата боя
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ш отупам скоро на някой дизел прахоляците!кви борби къде се пишете вие!аз ко имах толкова коне колкото едно чипнато ЖТД незнам кво щеше да става!пък и мой да изям пак шамарите от на Иван Енчев да видм дали не му е избягал някой кон,че този път да звършим наравно!!!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
        Колега утиди се хвърли от някаде с тва 1.9.В прочем всички печки можете да послушате съвета ми.Jivko7777 Моля не пиши по моя въпрос!!!!
        тва беше шега, а и си имам мотор така че слабо ме интересуват некви колици по 100-150 коня

didko_boy, добре че ме изпревари да ме подсетиш за анти крилото, ако изчезне да знаеш при кой е
        Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
        Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение
          тва беше шега, а и си имам мотор така че слабо ме интересуват некви колици по 100-150 коня

didko_boy, добре че ме изпревари да ме подсетиш за анти крилото, ако изчезне да знаеш при кой е
          ша та хапат комари момченцееее поне я вземи цялата не я орезелявай
          146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
          145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение

Колега не го приемаи толкова на вътре това беше просто шега.Стаико стои с твоята ръмжаща и ниско пълзяща въшка.
            Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• усещам как някой 145-чка ш я разпъвам по баира ма ади!

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                Колега не го приемаи толкова на вътре това беше просто шега.Стаико стои с твоята ръмжаща и ниско пълзяща въшка.
                не го приемам на вътре само казвам че търся нещо 200+
                чудя се 2.5 190 или 2.0 турбо 202
                Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
                Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Някой питаше за гонки...приятно гледане

Comment

• браво мой,тука чак като ги гледам се радвам вижда ми се старата слава!!!

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                      Някой питаше за гонки...приятно гледане
                      Браво!Добре че си събрал всичко на едно място,за такива нередовни като мен да могат да го видят!

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                        Някой питаше за гонки...приятно гледане
                        Абе на тая гонка, едната е на Бела, другата коя е.....http://www.vbox7.com/play:e19eba82
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Абе на тая гонка, едната е на Бела, другата коя е.....http://www.vbox7.com/play:e19eba82
                          Аааа...тука искам да допълня,че шофера е калпаф ... т.е. аз де ...

Ама ако Колегите не се сещат след това повторихме същата гонка и моята колица се караше от Владко и резултата беше съвсем,ама съвсем различен ... да не се заричам ама в неделя ще ви опресня спомените ... пък и вече не ме е страх да въртя галошите
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                          140 HP + Chip Tuning -> ex
                          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                          Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Е как кой аз съм с другата бе

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                            Аааа...тука искам да допълня,че шофера е калпаф ... т.е. аз де ...

Ама ако Колегите не се сещат след това повторихме същата гонка и моята колица се караше от Владко и резултата беше съвсем,ама съвсем различен ... да не се заричам ама в неделя ще ви опресня спомените ... пък и вече не ме е страх да въртя галошите
                            Иначе Bella, аз с тебе само веднъж съм се гонил и това беше единствената ми гонка с JTD

ПП: иначе ето клипове и от мен от доброто старо време

http://vbox7.com/play:cf852def
                            http://vbox7.com/play:97e3cf65
                            http://vbox7.com/play:5caf39a1
                            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 14:47.
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              Ае Арбал - ти на къв се прайш бе - ръката през джама провесена, пръв тежкар ебаси.......чудя се изобщо защо я прибра, тя дясната така или иначе не ти трябва особенно.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Живко,сорри объркала съм се
                                друга е била колата!
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                                140 HP + Chip Tuning -> ex
                                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X