Те спортните коли си харчат по много...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеТе спортните коли си харчат по много...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеБаси правилно си купих дизел...
20 лв. ти гори на място за една минута, докато се снимам ли...Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеМи на теб като ти харесва да караш куцо магаре караи си е.А и може да се пуснем утре с теб ако си навит а?Не че за спорта не можем да се пуснем
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:54.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеС тебе май се видяхме вчера в близост до Ферариста и аз дори ти свирнах...
Comment
-
Comment
-
Време е някой да вземе МОДЕРАТОРСКИ права над заралииски срещи и да почне ЯКО РАЗЧИСТВАНЕ щото оакахме (в това число и АЗ) всички теми дискусии снимки и видеоматрял146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Водих жената на кино......ама бях скромен че радара пищеше имаше куки чакащи рибка и в двете посоки......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВодих жената на кино......ама бях скромен че радара пищеше имаше куки чакащи рибка и в двете посоки......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Става.....
Подарявам двата си задни амортисьора дето днеска свалих от черната, по мое мнение са добри, не ги смених принудително, но все пак.......
Първия печели......утре съм за части на село, така че или в неделя на срещата, или който иска да идва утре да си ги взема в гаража са, да ми чукне преди да е тука......
И Дидко да идва да си зима фланците, да не пращам борците........
ПиЕс - амортисьорите не ми се пращат никъде, нито ми се носят където и да било, който ги иска или идва да си ги взима, или прави вятър с уста срещу влажен тапет......просто нямам време да се разправям с тях....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеУра, отървах се.....
Comment
Comment