Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Те спортните коли си харчат по много...
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
      Те спортните коли си харчат по много...
      С тебе май се видяхме вчера в близост до Ферариста и аз дори ти свирнах...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Баси правилно си купих дизел...
        20 лв. ти гори на място за една минута, докато се снимам ли...
        Ми на теб като ти харесва да караш куцо магаре караи си е.А и може да се пуснем утре с теб ако си навит а?
        Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
          Ми на теб като ти харесва да караш куцо магаре караи си е.А и може да се пуснем утре с теб ако си навит а?
          Много на сериозно приемаш всичко бе, по спокойно не виждаш ли че само се базикам Не че за спорта не можем да се пуснем
          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:54.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            С тебе май се видяхме вчера в близост до Ферариста и аз дори ти свирнах...
            На светофара ли?

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
              На светофара ли?
              Да
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Време е някой да вземе МОДЕРАТОРСКИ права над заралииски срещи и да почне ЯКО РАЗЧИСТВАНЕ щото оакахме (в това число и АЗ) всички теми дискусии снимки и видеоматрял
                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Мииии, май ти си пускал темата, запрятай ръкави...

Comment

• Ааа тая вечер към 21:30 е засечен черен Ямболски свръх звуков самолет издавайки звук на V6 в посока мола
                    кой ли е
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Водих жената на кино......ама бях скромен че радара пищеше имаше куки чакащи рибка и в двете посоки......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Водих жената на кино......ама бях скромен че радара пищеше имаше куки чакащи рибка и в двете посоки......
                        И как беше мисия Лондон
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Става.....
                          Подарявам двата си задни амортисьора дето днеска свалих от черната, по мое мнение са добри, не ги смених принудително, но все пак.......
                          Първия печели......утре съм за части на село, така че или в неделя на срещата, или който иска да идва утре да си ги взема в гаража са, да ми чукне преди да е тука......
                          И Дидко да идва да си зима фланците, да не пращам борците........
                          ПиЕс - амортисьорите не ми се пращат никъде, нито ми се носят където и да било, който ги иска или идва да си ги взима, или прави вятър с уста срещу влажен тапет......просто нямам време да се разправям с тях.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• кога да дойда да дойда да ги взема задните амортисьори?

Comment

• Ура, отървах се.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Ура, отървах се.....
                                Мерси, уредих се!

Comment

Working...
                                X