Първоначално публикувано от didko_boy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеабе "дечко" отивай да тунинговаш , че неделя наближава и ше се наказвамеи му налейте Убав бензин 100 оки че с чипа да не пукне някое бутало от много мунинг и много зоб
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение100 Октана ли ще карам, с 95 поне малко шанс да имаш.няма само бензина да горя заради тебе . Бегаи да мунинговаш и си тури ракетно гориво и нитро (АМА ОТ ЛЕКИТЕ) И МАРШ НА ЧАРТАТААААА
П.П. аз вече съм 185+ коня , клубен стикер + 2 детелинки на праговете . неделя сутрин ще мина през ТОАЛЕТНАТА 2 пъти да се издрусам , мия бегачката и съм ГОТОВ ЗА БИТКИ146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениенещо страх надушвам аз.............
П.П. Може и аз да съм в грешка ,но не помня да съм ви виждал да се гоните в един и същи ден с Ирин или едниния или другия . двамата заедно никога146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениекогато ви видя ТЕБ И ИРИН в един и същи ден по едно и също време да се гоните с БЕЛЛА И МАРГАРИТА (без да сменяте чипове и ламбда сонди и кой знае още какво) ЩЕ ВИ ОБЯВЯ за безстрашни мъже който умеят да губят с чест и ша ва цункам по бузките (на лицето) ХАХАХАХАХА
П.П. Може и аз да съм в грешка ,но не помня да съм ви виждал да се гоните в един и същи ден с Ирин или едниния или другия . двамата заедно никогаLast edited by arbalov; d.m.y г., 20:29.
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениетва кат обида ли тряаше да прозвучи?
---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:28 ----------
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеП.П. Може и аз да съм в грешка ,но не помня да съм ви виждал да се гоните в един и същи ден с Ирин или едниния или другия . двамата заедно никога- нали ако изпуши единия, другия трябва да го тегли......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениекогато ви видя ТЕБ И ИРИН в един и същи ден по едно и също време да се гоните с БЕЛЛА И МАРГАРИТА (без да сменяте чипове и ламбда сонди и кой знае още какво) ЩЕ ВИ ОБЯВЯ за безстрашни мъже който умеят да губят с чест и ша ва цункам по бузките (на лицето) ХАХАХАХАХА
П.П. Може и аз да съм в грешка ,но не помня да съм ви виждал да се гоните в един и същи ден с Ирин или едниния или другия . двамата заедно никогаAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеВярно е с никой от вас не съм се гонил с на Арбалов чипа, но тази седмица мисля (Ама само мисля) да се пусна с него."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, бе, знаем - солидарно ще се движите един до друг, уж че сте на кантар.....
Comment
-
нимойти ми са сърди ве еи !!! вчера след 3часа ми дойде цикъла и ми пари на ауспуха яката ми е криво ХАХАХА !!! ШЕ ми мине до утре .
П.П. незнам кой чипосан кой ремапнат и на кой колко му е дълга НО не съм виждал семейство Арбалови да се гонят в един и същи ден. Не един срещу друг , говоря двамата в един и същи ден да се гоните с МЕН примерно146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
аз съм се гонил само с единия,работата кантар!незнам с Ирин с неговия чип дали няма да мога да го опукам!както казах мой да дойда да си сверя часовника че ми се струва че много малко взела да върви мойта!вчера едвам хвана 220км/ч хаха!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеаз съм се гонил само с единия,работата кантар!незнам с Ирин с неговия чип дали няма да мога да го опукам!както казах мой да дойда да си сверя часовника че ми се струва че много малко взела да върви мойта!вчера едвам хвана 220км/ч хаха!!!Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment