Първоначално публикувано от Bella
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениети пък да направи 10 000 да смени маслото и тогава!Не и трябват повече от 1500-2000км
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениенаправих си 1 завойче из железникLast edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 22:42."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениенавремето имаше една книга, в която главите започваха така " ... драги ми Смехурко...... "Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДизела има нужда от 3-4 години разработване, така че при сички случай е добре да си кара яваш....то и без тва не е кое знае кво......дизела де....
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
Ми идеално, пак доста си покарал, ся мое да постойш още 2-3 месеца до мотокара, макар че гледам нещо Коцето зе да го тегли натам......
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениемога да ви съдействам за цена , ако по горните бараки ги карате на вторични суровиниAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеМдам интересна гонка ше бъдеКолегата Груев го знаем как върви (дойде преди месец на 202-ра за замерка). ВЪпроса е на колежката дизела колко е бърз
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеАрбал ти виж вземи оправи онази ръжда по веждата на твоя явтомобил че току виж като минават объркат се и вземат я за скраб твоята колица...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧе той от тях си я купи, да не мислиш че ще искат да си я земат обратно.....
значи ето от къде се снъбдявате вашето семейство с колици,предполагам че и на ИринЧо е от там
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧе той от тях си я купи, да не мислиш че ще искат да си я земат обратно.....Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеаз пък мисля че сега върви повече от преди месец така че семейното комби може да изненада някой неприятно
Че даже и почти НЕ къди ... бреххх ...... ама т'ва мойта кола ли еAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеаз пък мисля че сега върви повече от преди месец така че семейното комби може да изненада някой неприятноЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеОоооо.....Колега,Арбал...това верно ли е ?!?
значи ето от къде се снъбдявате вашето семейство с колици,предполагам че и на ИринЧо е от там
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
Върви пущината и
Че даже и почти НЕ къди ... бреххх ...... ама т'ва мойта кола ли еставаш за смях бе момиченце
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеколежке,алкохола по празниците ти идват много,чети внимателно кой какво пише!ставаш за смях бе момиченце
.И аз така мисля
.Точно така колега!
Comment
Comment