Мали тука чудо бе,скрапове ралти алоуу вървящите дизели!!!Що си мислите че вървите много само тва немога да разбера???Според мен един чипосан 2,4 би трябвало да ме пере много жестоко мен,а и всичките 1,8 които аз знам!И със Бела и със Груев съм се пускал и двамата ме бият еднакво на старт от място на БАИР-да се подчертае,растоянието между мен и тях е кола и половина.Ами незнам колко коня става един дизел с чип ма да немой да нашамари един 1.8 тс грохнал от каране тва ся кое е за скрап според вас???Оставям ви да помислите и си намерете права отсечка да ви дам един хубав кантар,да се чудете тогава какво карате вие,че ние бензиновите сме за скрап!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеБраво колега.И аз така мисля
.Точно така колега!
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеаз пък мисля че сега върви повече от преди месец така че семейното комби може да изненада някой неприятно"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеблагодаря за бурните аплодисменти колега, искам и аз да съм чиляка с купата
ама знайш ли колко 'ляп има да издеш още???
Браво за купата колета.Само така!
Last edited by kokless; d.m.y г., 18:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеБе Колега Арбалов .... Аз алкохол НЕ приемам бре
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЯ тишина за малко......
И там си излей душицата.
А иначе бравомного са се разприказвали
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеОоооо.....Колега,Арбал...това верно ли е ?!?
значи ето от къде се снъбдявате вашето семейство с колици,предполагам че и на ИринЧо е от там
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
Върви пущината и
Че даже и почти НЕ къди ... бреххх ...... ама т'ва мойта кола ли еAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеКолешке, вземи си смени окачването че тва здало багажа от толкова много товар.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАко ще казваш нещо важно, говори с Дидо да съдейства за още ефирно време
И там си излей душицата.
А иначе бравомного са се разприказвали
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеТолкоз ли много тежи дизела бре"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеКолешке, вземи си смени окачването че тва здало багажа от толкова много товар.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКо значи тва ГМО в подписа бре.....), по-арна генерация и претърпя най-различни други метаморфози... В тоя контекст, ГМО значи "сбиртак" ахаххаа
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment