Виждал съм няколко 147-ци със 17-ки.Едната е на Bojidar Dobrev
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе кой в СТЗГ сурка или има 17ки джанти с 5 болта - 5х98 или 5х100.....
П.С. Ако има някои 17" за продаване като за наши хора ,да драсне едно ЛС.Алфа 156 1.8 16в ТС
Comment
-
Неска си погребах кучето - и Б.Б да ми беше на пътя надали щях да го видя....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеска си погребах кучето - и Б.Б да ми беше на пътя надали щях да го видя.....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеска си погребах кучето - и Б.Б да ми беше на пътя надали щях да го видя.....Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
arbalov утре зимам 2 бели спрея и идвам,а ти да си остъргал каплите!Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеДоста добре са станали снимките.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеСамо 4 капачки от боза ти трябва и си чукама като порастне малко
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
ама сте и сладки "вземете си стая бре"подаръчета , нежности, ласки , тука понамирисва!!! Аз се чудих какъв е тоя синдикат срещу "нас" пък то кво било
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
Comment