Боднал го е с локтатйт само да знаеш, видял че някакъв виси залепен на чепиците си, и си мисли че може и тая пейка така........ама дизела дава вибрации......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Много се радвам колеги,че всички ми харесвате и обсъждате спойлера и най-вече якото му захващанеСамо,че в неделя нацелих на задна един стълб и се пукна по средата от долната му страна
Обаче не мръдна
Монтажно лепило + 4 винта 5х50мм...как да мръдне горкия
А иначе Ники доволен съм от сцеплението отзад вече,благодарско...и на Милен също
Comment
-
Ехееее.....тури спойлер отзаде, и окьоравя, нищо вече не се види в огледалото.....
Иначе колкото и странно да звучи, дори само с яко монтажно лепило щеше да стане, аз мойте така съм ги хванал, това болчетата са излишни ако питате мен....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениетрябва да има и болтчета и малко тел ма да не е медна че някой от братята да не си я вземе!'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеима и "инвент" в целия ъп-грейд... пейката е 3-4 градуса под ъгъл...това е важно и екзистенциално решение за това МПС...146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениекво речиии ??? тва на и на 5 ракий пак няма да го разбераНали ходих до тях,той има и система и докато спи да му се вливат 5х100 ракия...
Comment
-
а тука имало живи!!!то ние всички сме на няколко ракии всеки ден!не си ли направихте някой гонка бре желаещи ли няма!аз в събота се гоних с ....... вятъра ахах има няма 30 километра я държах с 220 по магистралата и в краен случай загубих!май вятъра беше с турбу!!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеа тука имало живи!!!то ние всички сме на няколко ракии всеки ден!не си ли направихте някой гонка бре желаещи ли няма!аз в събота се гоних с ....... вятъра ахах има няма 30 километра я държах с 220 по магистралата и в краен случай загубих!май вятъра беше с турбу!!!!.Имаше един виц : мойта кола върви със 120... градуса и харчи 5-6 литра на 100км ... масло
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениене си ли направихте някой гонка бре желаещи ли няма!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment