Известие

Collapse
No announcement yet.

Нередовни или срещи за по кафе

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искаш да кажеш чок гюзел кюмюр

Comment

• Колегата с червената стрела днеска на бкп-то ли я мярнах или съм се объркал , не я видях добре поради един състезател които много лошо ми сече пътя.

Извинявам се само да ви питам при кои мога да я закача да ми направи хубава диагностика.
      Благодаря ви предварително
      Алфа 156 1.8 16в ТС

Comment

• Чия?

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

Абе някой навит да се натресем тука - http://www.stzcarfans.com/forum/viewtopic.php?t=3201
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• а бре аз гюзел кюмюр не съм видял още бре!само цапа и пуши
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Коклес взел да предлага една добавка за нафта......я пусни пикчър бре.......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Коклес взел да предлага една добавка за нафта......я пусни пикчър бре.......
              Ето я ...уникална добавка само за отдел "НАФТЬОЧ" Не се блъскайте има за всички...

П.П. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Алфата с кривия спойлер
              Attached Files
              Last edited by kokless; d.m.y г., 19:20.

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                За нея два броя.....

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

Първоначално публикувано от bobisz Покажи съобщение
                Извинявам се само да ви питам при кои мога да я закача да ми направи хубава диагностика.
                Читава диагностика надали, може би ще ти видят грешките и ще ти земат 20-30 лева.....

Comment

• Първоначално публикувано от bobisz Покажи съобщение
                  Колегата с червената стрела днеска на бкп-то...
                  Червената стрела с едни фешън накладки и дискове ли беше?

Comment

• Само наполовина - наваля ме дъжда и само отпред вляво сварих....

Comment

Ко речиии? Аз нищо не пиша пък вий само ми Го обсъждате. Мерси колеги,и аз Ви обичам
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• няма мн да ни се сърдиш и ние те обичаме!виж неможеш да ни излезеш от умовете и от устите!
                        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Червената стрела с едни фешън накладки и дискове ли беше?
                          Бегло видях само спойлера ,но в такива подробности като накладки не обърнах внимание ,защото изкочи някакъв състезателя пред мен

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Читава диагностика надали, може би ще ти видят грешките и ще ти земат 20-30 лева.....
                          мхм .. а вие къде ходите ,понеже преди няколко дена се сдобих с алфата и имам така наречения симптом на "нестабилни обороти" .. и
                          искам да отида да я погледнат да не е от ламбда сондата .. или някакъв сервиз в които знаят болежките на ТС.
                          Алфа 156 1.8 16в ТС

Comment

Ето я ...уникална добавка само за отдел "НАФТЬОЧ" Не се блъскайте има за всички...

Пффф баси добавката
                            Иначе може и аз да се домъкна в неделя...

ПП: Приемате ли 05' 166 2.4 JTDm 20V 175 кончета
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

мхм .. а вие къде ходите ,понеже преди няколко дена се сдобих с алфата и имам така наречения симптом на "нестабилни обороти" .. и
                              искам да отида да я погледнат да не е от ламбда сондата .. или някакъв сервиз в които знаят болежките на ТС.
                              Обикновенно не е от ламбдата, и обикновенно клатенето да оборотите е провлем дето трудно се лекува с едно забиване на ОБД буксата и прочитането на евентуални грешки......

Comment

Колегата с червената стрела днеска на бкп-то ли я мярнах или съм се объркал , не я видях добре поради един състезател които много лошо ми сече пътя.

Благодаря ви предварително
                                Пиши каква ти е колата
                                АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                                LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Working...
                                X