Известие

Collapse
No announcement yet.

Нередовни или срещи за по кафе

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Така утре в 15:00 часа и аз ще се дотъгъдъкам до трафика
    sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• най-вероятно и без мен!ех ангажименти!!!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• и аз съм свободен..15;00

Comment

• и кооо имаше ли среща , аз щях да идвам но едно русо девойче ми мина пътя и стигнах до "лолита"
          146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
          145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
            и кооо имаше ли среща , аз щях да идвам но едно русо девойче ми мина пътя и стигнах до "лолита"
            имаше ами....
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            the cost of living is dying...everybody pays...
            sigpic

Comment

• Тва дизела стават нагли напоследък......некст тайм - табелки......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• нямаше ли някоя гонка???тва хубаво време би трябвало да сте го уползотворили!!!

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Тва дизела стават нагли напоследък......некст тайм - табелки......
                  Що тоя път колко бяха
                  Иначе някоя гонка направихте ли?
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Страх ги е бре, един се спотайва, друг не дойде, трети се чуди със съединител или полуоска да се извини......оужасно.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Ахаааа , ще ме караш да правя един бензин на салата , ама ти е лесно де и двете ти коли са основно ревизирани . Ти остай гонките ами виж нещо по въпроса с полуоската .
                      sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Добре де, ти що за персона си ся - кажи трябва ми полуоска, земи ми - днеска бях за чарколяци, спънах се в две, още ме боли крака......ето бай Радо си каза земи ми тва, аз му зех......аз не разбрах в края на краищата ти нова ли искаш да взимаш, само каре ли или що - никаква заинтересованост.....ще трябва да пускам запитване в тая тема с пружините белким някой знае дали са еднакви.....
                        Ама разбирам те, искаш да отложиш неизбежното.....

Comment

• Утре? Нещо?
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Az predlagam utre 12:30h na Trafic.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                              Az predlagam utre 12:30h na Trafic.
                              Пиши на кирилица!!!
                              И си махни маджуна от спойлера
                              Ще мина да направя някоя снимка

Comment

• мен толкоз рано не ме бройте!!!!

Comment

Working...
                                X