абе всеки мден сам там,,ама никои не ме ебава,,штот сам от казанлък ли,,присвияткам,,свиркам,,ама маи все попадам на алфаджии дет и представа си ниямат,,онзи ден сприя алфа 156 пред дна-то,,попитах го момчето от клуба лие ,отговърат беше кав глуб бе мен,,,а моят беше,,жив и здрав и извиняваи
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нередовни или срещи за по кафе
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщениеабе всеки мден сам там,,ама никои не ме ебава,,штот сам от казанлък ли,,присвияткам,,свиркам,,ама маи все попадам на алфаджии дет и представа си ниямат,,онзи ден сприя алфа 156 пред дна-то,,попитах го момчето от клуба лие ,отговърат беше кав глуб бе мен,,,а моят беше,,жив и здрав и извиняваи
попаднал си на заблудени алфисти , повечето от клуба си имаме отличителни знаци (лепенки на задните прозорци предимно) , а тези които нямат скоро ще се сдобият с такива. А ако ти е по лесно ще ти кача утре едни снимки на моята машинка , та да ме познаеш по-лесно на пътя .
sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеПоне напиши каква ти е колата в подписа'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеПоне напиши каква ти е колата в подписа
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщениеалфа 155 2,5 тд,,,отзад пише клуб алфа ромео,а от долу под номера митака 111,,имам много снимки в раздела на 155-националната срешта,,ама все не попадам на хора от клуба,,поздрави на теб и симеиството и наздреве от мен155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщениеалфа 155 2,5 тд,,,отзад пише клуб алфа ромео,а от долу под номера митака 111,,имам много снимки в раздела на 155-националната срешта,,ама все не попадам на хора от клуба,,поздрави на теб и симеиството и наздреве от мен
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеаз когато съм си в СтЗ живея във железник,но по принцип живея и в Кз и до сега не съм те мяркал никъде,поне така си мисля де,а моята 156 беше една от първите в Кз!мойта е от първите 1000 в Стара Загора ама е НАЙ УБАВАТА 146
П.П. и аз съм редовен в железник ама такава с надпис митака 111 не съм мяркал , ако те мерна ще свиркам146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
не бе няма се фукам ма беше 6-тата 156 когато си я купих,през 2007 а сега няма ти казвам че оня ден за 1 минута видях 5,тва искам да кажа че от бая време я търкалям!ти пък де се мяташ из железник,май ш ми плащате такса за квартала ахахаха!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
званни ми да се запознаем,,тук сам си от месец,два,,алфата е на паркинг над енергото-0894276330-0876386839
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеКО ШЕ СЕ ФУКАМЕ ЛИ СЯмойта е от първите 1000 в Стара Загора ама е НАЙ УБАВАТА 146
П.П. и аз съм редовен в железник ама такава с надпис митака 111 не съм мяркал , ако те мерна ще свиркам
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеЗА ТОЗИ гарантирам 1000 процента
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:19 ----------
Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщениезванни ми да се запознаем,,тук сам си от месец,два,,алфата е на паркинг над енергото-0894276330-0876386839
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
бачкам точно срешту нас има голям магазин,,ама за кво бешее не се сештам,,иначе зад кооперацията са камони ,,транс 99 и автобуси-експрес,,там и им базата
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
как си братле мерси за гаранцията,шаса видим скоро
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщение
бачкам точно срешту нас има голям магазин,,ама за кво бешее не се сештам,,иначе зад кооперацията са камони ,,транс 99 и автобуси-експрес,,там и им базата[COLOR=Silver]'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщениеХа , колега
попаднал си на заблудени алфисти , повечето от клуба си имаме отличителни знаци (лепенки на задните прозорци предимно) , а тези които нямат скоро ще се сдобият с такива. А ако ти е по лесно ще ти кача утре едни снимки на моята машинка , та да ме познаеш по-лесно на пътя .
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment