Известие

Collapse
No announcement yet.

Нередовни или срещи за по кафе

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе всеки мден сам там,,ама никои не ме ебава,,штот сам от казанлък ли,,присвияткам,,свиркам,,ама маи все попадам на алфаджии дет и представа си ниямат,,онзи ден сприя алфа 156 пред дна-то,,попитах го момчето от клуба лие ,отговърат беше кав глуб бе мен,,,а моят беше,,жив и здрав и извиняваи
    Last edited by mitaka_111; d.m.y г., 21:00.

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщение
      абе всеки мден сам там,,ама никои не ме ебава,,штот сам от казанлък ли,,присвияткам,,свиркам,,ама маи все попадам на алфаджии дет и представа си ниямат,,онзи ден сприя алфа 156 пред дна-то,,попитах го момчето от клуба лие ,отговърат беше кав глуб бе мен,,,а моят беше,,жив и здрав и извиняваи
      Ха , колега
      попаднал си на заблудени алфисти , повечето от клуба си имаме отличителни знаци (лепенки на задните прозорци предимно) , а тези които нямат скоро ще се сдобият с такива . А ако ти е по лесно ще ти кача утре едни снимки на моята машинка , та да ме познаеш по-лесно на пътя .
      sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

разсмиваш ме колега,,моята виждал ли си я,,,та аз сам облепен от всякаде ,,бачкам в железник,,,0894276330-митака

Comment

Поне напиши каква ти е колата в подписа
          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
          LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
            утре идвам за онова нещо
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            the cost of living is dying...everybody pays...
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
              утре идвам за онова нещо
              за кое бе ?
              Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
              Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                алфа 155 2,5 тд,,,отзад пише клуб алфа ромео,а от долу под номера митака 111,,имам много снимки в раздела на 155-националната срешта,,ама все не попадам на хора от клуба,,поздрави на теб и симеиството и наздреве от мен

Comment

алфа 155 2,5 тд,,,отзад пише клуб алфа ромео,а от долу под номера митака 111,,имам много снимки в раздела на 155-националната срешта,,ама все не попадам на хора от клуба,,поздрави на теб и симеиството и наздреве от мен
                  ЗА ТОЗИ гарантирам 1000 процента
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Не оспорвам ничия автентичност.Дано не си ме разбрал погрешно.
                    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                    LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

аз когато съм си в СтЗ живея във железник,но по принцип живея и в Кз и до сега не съм те мяркал никъде,поне така си мисля де,а моята 156 беше една от първите в Кз!
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                        аз когато съм си в СтЗ живея във железник,но по принцип живея и в Кз и до сега не съм те мяркал никъде,поне така си мисля де,а моята 156 беше една от първите в Кз!
                        КО ШЕ СЕ ФУКАМЕ ЛИ СЯ мойта е от първите 1000 в Стара Загора ама е НАЙ УБАВАТА 146

П.П. и аз съм редовен в железник ама такава с надпис митака 111 не съм мяркал , ако те мерна ще свиркам
                        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

не бе няма се фукам ма беше 6-тата 156 когато си я купих,през 2007 а сега няма ти казвам че оня ден за 1 минута видях 5,тва искам да кажа че от бая време я търкалям!ти пък де се мяташ из железник,май ш ми плащате такса за квартала ахахаха!
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

званни ми да се запознаем,,тук сам си от месец,два,,алфата е на паркинг над енергото-0894276330-0876386839

---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                            КО ШЕ СЕ ФУКАМЕ ЛИ СЯ мойта е от първите 1000 в Стара Загора ама е НАЙ УБАВАТА 146

П.П. и аз съм редовен в железник ама такава с надпис митака 111 не съм мяркал , ако те мерна ще свиркам
                            бачкам точно срешту нас има голям магазин,,ама за кво бешее не се сештам,,иначе зад кооперацията са камони ,,транс 99 и автобуси-експрес,,там и им базата

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                            ЗА ТОЗИ гарантирам 1000 процента
                            как си братле мерси за гаранцията,шаса видим скоро

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

званни ми да се запознаем,,тук сам си от месец,два,,алфата е на паркинг над енергото-0894276330-0876386839

---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

бачкам точно срешту нас има голям магазин,,ама за кво бешее не се сештам,,иначе зад кооперацията са камони ,,транс 99 и автобуси-експрес,,там и им базата

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

как си братле мерси за гаранцията,шаса видим скоро

Comment

бачкам точно срешту нас има голям магазин,,ама за кво бешее не се сештам,,иначе зад кооперацията са камони ,,транс 99 и автобуси-експрес,,там и им базата[COLOR=Silver]
                              днес що не се появи....
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              the cost of living is dying...everybody pays...
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
                                Ха , колега
                                попаднал си на заблудени алфисти , повечето от клуба си имаме отличителни знаци (лепенки на задните прозорци предимно) , а тези които нямат скоро ще се сдобият с такива . А ако ти е по лесно ще ти кача утре едни снимки на моята машинка , та да ме познаеш по-лесно на пътя .
                                Ти случаино, да нямаш лепенка на задния джам е Ванко.
                                Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Working...
                                X