Известие
Collapse
No announcement yet.
Нередовни или срещи за по кафе
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщениеако не вали ште доида,,иначе водата ште ми изхварли ремака,,имам крива шаиба,,тои и сега наполовина е отван ама даржи,но има ли и вода сам капут,а такава шаиба ем че е скапа ем че не мога и да я намеря,до днес биях до пазара има един паркинг и там имаше една 156,,чербена естаствено,,но маи не е от наште,,ина4е от понеделник сам в железник
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеК'ва е таз крива шайба, на кой ремък?Last edited by mitaka_111; d.m.y г., 21:41.
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеАко има желаещи,предлагам 17.00 на "Астория".Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
е колеги в колко и къде?sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеАко има желаещи,предлагам 17.00 на "Астория".Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеАбе няма ли да е в 12:30 на Трафик.
Ние Асторията от кога я отписахме от сметките
Чудо вече156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАйде тука стана кой чул кой не до чул...
Ние Асторията от кога я отписахме от сметките
Чудо вече
Comment
-
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Днес срещата за нередовни ще се проведе от 17:00 на Трафик . Моля всички които нямат какво да правят м/у 17:00 и ....:00 да заповядат !
П.П.
Казах каквото имах , сега отивам да си мия колата и за 5 лева от банкоматаsigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениена теб лично не мога да разбера какъв ти е проблема156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment