Зеленее.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нередовни или срещи за по кафе
Collapse
X
-
Събуждаш плахото любопитство на колегите, питащи се защо ти трябват......тръгнал си с вратите нанякъде????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСъбуждаш плахото любопитство на колегите, питащи се защо ти трябват......тръгнал си с вратите нанякъде????Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеАм колеги случаино да знаете от къде мога да си намеря една лява врата и праг ако можете да ме насочите на някаде:tease:
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Нещо май повече на нафтовите снимки си наблегнал......ше ти падне едното лисче от детелината...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНещо май повече на нафтовите снимки си наблегнал......ше ти падне едното лисче от детелината....
Comment
Comment