Известие

Collapse
No announcement yet.

Старозагорските борби - дискусии

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Абсолютно, на кантар дето тегли старо желязо не мога да имам вяра, най - добра представа за тва колко съм слязал е да се претегля аз, и веднага една стокова двойка след мен....и да видя разликата....така че някой ден ще те хващам за ушите, разтоварвам ти излишното при Арбала да го пази, и отиваме на кантара зад тях дето е......
    До края на месеца съм онлайн така, че казваш и отиваме. Само трябва да ида по-рано да разтоварвам, той Арбала видя какво е отзад, в багажника...
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
      ако успея нещо за тази седмица което мн не ми се вярва,ще се появя!просто нещата при мен се развиха в една друга посока и няма да се появявам толкова често!има време и за гонки и за всичко!дизелите тренирайте,щото ще дойде мъртвия бензин и ще му гледате лехата отзад с детелини!Миленски чувам на едно място че мой да биеш само 1.8 сток по сток от мойто няма скоро ще пробваме кораба!всички ипосани бензини и вие се стягайте че незнаете кво съм ви приготвил,Ники с теб трябва да я пусна че да ме укротиш най накрая и да си затворя устата!
      Трябва да те скъсам сега е момента като си слаб
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
      LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
        незнам кви коне беше БМВто ама с някое 1.4 Т.СПАРК можеше да стане интересно (може да не му е било ден ) Ама пергелите ги направи завидно добре затова обра овацийте ("Б"утилирана "М"инерална "В"ода)
        Колега, само една малка поправка-БМВ-бавно метално возило.

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
          Трябва да те скъсам сега е момента като си слаб
          Сега е момента, с това обновено окачване...

Comment

слаб,слаб колко да съм слаб???да не стане друго че вече съм и на 16-ка гума ма за мен тва няма значение!!
            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
              Нали се сещаш какво ще стане ако дизел тръгне на 1-ва?Ускорява мощно до 27-28км/ч и втора
              Еми и аз това обяснявам Щото ние точно тръгвахме от 30-35 км Ама те не са карали дизел от къде да знаят наще мощни камионджийски ускорения на първа
              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 11:01.
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                Мислиш ли че ме интерсува че ме е бил някои или аз съм бил аз се пускам за да си правя шоу не за друго не ме вълнува, с всеки мога да се пусна не ми е проблем, че ще падна.
                Аз също съм за шоу.Както видя доста дръпки направих.Не ме е страх да падна,въпреки че е неприятно.Да не е моята малолитражна кола най-бърза на света?Но откачам когато някой ме прави на бонак.Още повече не лице в лице,а зад компютърчето си скрит в къщи.

---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:28 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Абе пич какво се хващаш толкова много не виждаш ли че всички тука само се майтапим и се базикаме Аз нали виждаш не съм гонкаджия, аз дори и на тебе отказвах ама имаше мерак и затова се пуснах
                Пък кой паднал, кой бил важното е да се събираме и забавляваме
                Аз също съм за веселба,но се дразня да се говорят неща,които не са верни.Още повече зад гърба ми.

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Аз да присъствам ли в уравнението......плюс това все пак като се боднеш до мапнато жтд дето сток е 140, или 150 коня, и си стоков ТС, въпроса не е ДАЛИ, а С КОЛКО......предницата на Коцето е на метър и нещо назад докато включа трета, но оттам ако има още 100 метра и ме е отвял, все пак 150 коньовия дизел става към 190-200 след мапване, 140-ката гони 175-185 коня след мап, аз съм чак радостен че поне първия вариант успявам да удържа.....ся изключвам фактори като 18ки джанти, 95 бензин, летящ старт щото по едни параграфи аз съм на далавера, по други дизела.....говорим за фактор тегло......
                Твоето представяне беше повече от задоволително.А както преди писах дизелите неочаквано за мен вървят доста.Леко ми промениха представите-станаха бързи печки!

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

Утре слагам спортния филтър, и много ще бяга. И Коклес донеси, още една лепенка ама да е сива на спортиво.Ади е даи ти ги тея вървежни алфи да ги видя :Д :Д :Д :Д
                  Last edited by IrinArbalov; d.m.y г., 22:42.
                  Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Утре слагам спортния филтър, и много ще бяга. И Коклес донеси, още една лепенка ама да е сива на спортиво.Ади е даи ти ги тея вървежни алфи да ги видя :Д :Д :Д :Д
                    Назоба се с лепенки и сега ше скачаш на целия свят на драг

Comment

Като слагаш нови лепенки, сваляй старите, да не натежиш много. Виж как вървят олекотените....

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                        Назоба се с лепенки и сега ше скачаш на целия свят на драг
                        Мноо въри всяка лепенка по 10 коня дига между другото горе на черната лента стана мноо красиво.Ферариста кви са тея тъмни зделки рано рано е.

Comment

Мноо въри всяка лепенка по 10 коня дига между другото горе на черната лента стана мноо красиво.Ферариста кви са тея тъмни зделки рано рано е.
                          Ще ти направя една визита да видя какви си ги свършил

Comment

Дайте и на мен някоя лепенка,че аз май най-много се нуждая от тях.Ако всяка вдига по 10 коня...миии.......искам 20-25 броя.Сигурно и всяка сваля разхода на гориво.А може би помага и на аеродинамиката?Искам!

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

[QUOTE=Християн;672355]Дайте и на мен някоя лепенка,че аз май най-много се нуждая от тях.Ако всяка вдига по 10 коня...миии.......искам 20-25 броя.Сигурно и всяка сваля разхода на гориво.А може би помага и на аеродинамиката?Искам![/QUOTEЗ
                              За теб няма.Такива лепенки се слагат само на бързи коли, ти Живко неможа да биеш такава лепенка щще искаш потруди се още малко хахаха
                              П.п. Нищо лично

Comment

Еми.....кво да правя?Ще чакам.Ако ми нанесете още няколко загуби може пък да се смилите над мен и да ми дадете 25те броя.

Comment

Working...
                                X