Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Старозагорските борби - дискусии
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеако успея нещо за тази седмица което мн не ми се вярва,ще се появя!просто нещата при мен се развиха в една друга посока и няма да се появявам толкова често!има време и за гонки и за всичко!дизелите тренирайте,щото ще дойде мъртвия бензин и ще му гледате лехата отзад с детелини!Миленски чувам на едно място че мой да биеш само 1.8 сток по сток от мойто няма скоро ще пробваме кораба!всички ипосани бензини и вие се стягайте че незнаете кво съм ви приготвил,Ники с теб трябва да я пусна че да ме укротиш най накрая и да си затворя устата!
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениенезнам кви коне беше БМВто ама с някое 1.4 Т.СПАРК можеше да стане интересно (може да не му е било ден) Ама пергелите ги направи завидно добре затова обра овацийте
("Б"утилирана "М"инерална "В"ода)
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеТрябва да те скъсам сега е момента като си слаб
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеНали се сещаш какво ще стане ако дизел тръгне на 1-ва?Ускорява мощно до 27-28км/ч и втораЩото ние точно тръгвахме от 30-35 км
Ама те не са карали дизел от къде да знаят наще мощни камионджийски ускорения на първа
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 11:01.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеМислиш ли че ме интерсува че ме е бил някои или аз съм бил аз се пускам за да си правя шоу не за друго не ме вълнува, с всеки мога да се пусна не ми е проблем, че ще падна.Но откачам когато някой ме прави на бонак.Още повече не лице в лице,а зад компютърчето си скрит в къщи.
---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:28 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе пич какво се хващаш толкова много не виждаш ли че всички тука само се майтапим и се базикамеАз нали виждаш не съм гонкаджия, аз дори и на тебе отказвах
ама имаше мерак и затова се пуснах
Пък кой паднал, кой бил важното е да се събираме и забавляваме
---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:36 ----------
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз да присъствам ли в уравнението......плюс това все пак като се боднеш до мапнато жтд дето сток е 140, или 150 коня, и си стоков ТС, въпроса не е ДАЛИ, а С КОЛКО......предницата на Коцето е на метър и нещо назад докато включа трета, но оттам ако има още 100 метра и ме е отвял, все пак 150 коньовия дизел става към 190-200 след мапване, 140-ката гони 175-185 коня след мап, аз съм чак радостен че поне първия вариант успявам да удържа.....ся изключвам фактори като 18ки джанти, 95 бензин, летящ старт щото по едни параграфи аз съм на далавера, по други дизела.....говорим за фактор тегло......А както преди писах дизелите неочаквано за мен вървят доста.Леко ми промениха представите-станаха бързи печки!
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
Утре слагам спортния филтър, и много ще бяга. И Коклес донеси, още една лепенка ама да е сива на спортиво.Ади е даи ти ги тея вървежни алфи да ги видя :Д :Д :Д :ДLast edited by IrinArbalov; d.m.y г., 22:42.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеУтре слагам спортния филтър, и много ще бяга. И Коклес донеси, още една лепенка ама да е сива на спортиво.Ади е даи ти ги тея вървежни алфи да ги видя :Д :Д :Д :Д
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеУтре слагам спортния филтър, и много ще бяга. И Коклес донеси, още една лепенка ама да е сива на спортиво.Ади е даи ти ги тея вървежни алфи да ги видя :Д :Д :Д :Д
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеНазоба се с лепенки и сега ше скачаш на целия свят на драгAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеМноо въри всяка лепенка по 10 коня дига между другото горе на черната лента стана мноо красиво.Ферариста кви са тея тъмни зделки рано рано е.
Comment
-
Дайте и на мен някоя лепенка,че аз май най-много се нуждая от тях.Ако всяка вдига по 10 коня...миии.......искам 20-25 броя.Сигурно и всяка сваля разхода на гориво.А може би помага и на аеродинамиката?Искам!
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
[QUOTE=Християн;672355]Дайте и на мен някоя лепенка,че аз май най-много се нуждая от тях.Ако всяка вдига по 10 коня...миии.......искам 20-25 броя.Сигурно и всяка сваля разхода на гориво.А може би помага и на аеродинамиката?Искам![/QUOTEЗ
За теб няма.Такива лепенки се слагат само на бързи коли, ти Живко неможа да биеш такава лепенка щще искаш потруди се още малко хахаха
П.п. Нищо личноAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment