If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига с тия мъртъвци брееее... то не бяха хвалби,не бяха хвалебствия не беше чудо... някой ода за туин спарка няма ли да сътвори??? .... сичките мноо вървене пък се в бокса... айде рестооо
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Стига с тия мъртъвци брееее... то не бяха хвалби,не бяха хвалебствия не беше чудо... някой ода за туин спарка няма ли да сътвори??? .... сичките мноо вървене пък се в бокса... айде рестооо
ауе еиии заряза алфата в русе и сега плюеш ааааааа май като е далече Алфата от тебе и ЧАКРИТЕ ти се насочиха в друга посока стига си осквернявал честа на ВЕЛИКИЯ ТВИН СПАРК ами измисли няква цена за гумите (като за много добър приятел хахахаха) и да стискаме ръцете
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
ауе еиии заряза алфата в русе и сега плюеш ааааааа май като е далече Алфата от тебе и ЧАКРИТЕ ти се насочиха в друга посока стига си осквернявал честа на ВЕЛИКИЯ ТВИН СПАРК ами измисли няква цена за гумите (като за много добър приятел хахахаха) и да стискаме ръцете
възприемам секакви оферти
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
sigpic
Какво става?Някой няма ли да качи клипчета от последните борби?Или никой не е снимал.
ОХОО палавници имало е весело в неделя а си траете ааааааа дайте да видим кой на какво дередже е ,че с новата кутия имам съмнения ,че ускорявам по добре от преди и ще съм по бърз
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
От 8 свещи-4 бяха без електрод,а 2 с минимум,така че занулявам резултатите.Отново на баира.Да имаше шоу в дъжда,но никой не иска да покаже материал.Май само аз мрънкам,а мен ме утрепаха да ме бият.
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
От 8 свещи-4 бяха без електрод,а 2 с минимум,така че занулявам резултатите.Отново на баира.Да имаше шоу в дъжда,но никой не иска да покаже материал.Май само аз мрънкам,а мен ме утрепаха да ме бият.
ми да ти подяря 8 свещи ако искаш?
ако не та е срам - бутила джеймисън ше прием с чиста съвест
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
sigpic
Аз ще ти подаря по фешън палети, че тия нещо не ти отиват на колата - твърдо возят........имам палети дето смъкват предницата с 3 санти, по агресивно ще изглежда......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment