Известие

Collapse
No announcement yet.

Старозагорските борби - дискусии

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стига с тия мъртъвци брееее... то не бяха хвалби,не бяха хвалебствия не беше чудо... някой ода за туин спарка няма ли да сътвори??? .... сичките мноо вървене пък се в бокса... айде рестооо
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
      Стига с тия мъртъвци брееее... то не бяха хвалби,не бяха хвалебствия не беше чудо... някой ода за туин спарка няма ли да сътвори??? .... сичките мноо вървене пък се в бокса... айде рестооо
      ауе еиии заряза алфата в русе и сега плюеш ааааааа май като е далече Алфата от тебе и ЧАКРИТЕ ти се насочиха в друга посока стига си осквернявал честа на ВЕЛИКИЯ ТВИН СПАРК ами измисли няква цена за гумите (като за много добър приятел хахахаха) и да стискаме ръцете
      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
        ауе еиии заряза алфата в русе и сега плюеш ааааааа май като е далече Алфата от тебе и ЧАКРИТЕ ти се насочиха в друга посока стига си осквернявал честа на ВЕЛИКИЯ ТВИН СПАРК ами измисли няква цена за гумите (като за много добър приятел хахахаха) и да стискаме ръцете
        възприемам секакви оферти
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        sigpic

Comment

• Какво става?Някой няма ли да качи клипчета от последните борби?Или никой не е снимал.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
            Какво става?Някой няма ли да качи клипчета от последните борби?Или никой не е снимал.
            ОХОО палавници имало е весело в неделя а си траете ааааааа дайте да видим кой на какво дередже е ,че с новата кутия имам съмнения ,че ускорявам по добре от преди и ще съм по бърз
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• От 8 свещи-4 бяха без електрод,а 2 с минимум,така че занулявам резултатите.Отново на баира.Да имаше шоу в дъжда,но никой не иска да покаже материал.Май само аз мрънкам,а мен ме утрепаха да ме бият.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

От 8 свещи-4 бяха без електрод,а 2 с минимум,така че занулявам резултатите.Отново на баира.Да имаше шоу в дъжда,но никой не иска да покаже материал.Май само аз мрънкам,а мен ме утрепаха да ме бият.
                ми да ти подяря 8 свещи ако искаш?
                ако не та е срам - бутила джеймисън ше прием с чиста съвест
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                sigpic

Comment

.
                  Аз ще ти подаря по фешън палети, че тия нещо не ти отиват на колата - твърдо возят........имам палети дето смъкват предницата с 3 санти, по агресивно ще изглежда......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ми да ти подяря 8 свещи ако искаш?
                    ако не та е срам - бутила джеймисън ше прием с чиста съвест
                    Вече си купих,а за Джеймисън никога не е късно да се срещнем.....примерно в Кариби.

Comment

Вече си купих,а за Джеймисън никога не е късно да се срещнем.....примерно в Кариби.
                      кариби-какво е това? на карибските острови?
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      sigpic

Comment

какви свещи си купи ?
                        Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                        Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Лоени?
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• направо кандила слагай....не свещи
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            sigpic

Comment

• По мое мнение всичко освен иридиевите НЖК или Денсо е някакъв компромис, верно че са скъпички ама.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
                                какви свещи си купи ?
                                Бош

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                                кариби-какво е това? на карибските острови?
                                Да Карибските острови около х-л Верея.Няма да ти трябват тия очелки и шезлонга.Там е тъмно.

Comment

Working...
                                X