вижте ся понеже аз немога си намеря барбекюто хах или съм го дал на някой или спомен нямам къде е,ако ще правим таквиз работи трябва да изнамерим от някъде!инак то и по язовира си има заведения ма едва ли ще ви се ходи по тях!за изчакването ми аз ви чакам така както и човека със заведението!
Известие
Collapse
No announcement yet.
да ви поканим!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеАйде и аз ще дойда'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
кой ще е деня точно събота или неделя?
---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:48 ----------
а за барбекюто става на шишчета на жар много е вкусно,може и скумрия във фолио и керемида....и още много неща могат да станат на жар....
Comment
-
Първоначално публикувано от brus_li Покажи съобщениекой ще е деня точно събота или неделя?
---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:48 ----------
а за барбекюто става на шишчета на жар много е вкусно,може и скумрия във фолио и керемида....и още много неща могат да станат на жар....
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеПочивните дни 6-9 Май имам пътуване в тази посока.
Кога ще е срещата да намина и аз да се запознаем.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Точно така ставаме все повече
---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:35 ----------
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеВ неделя ще е колега.
На 9 май Неделя.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТочно така ставаме все повече
---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:35 ----------
На 9 май ли??? не ли тази седмица???146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениена 9 е следващата среща бря живко (човека пита 6-9 май) иначе казанлък е ТАЗИ седмица 02.05.10Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеНА 2 МАЙ ЩЕ СЕ ХОДИ НА КАЗАНЛЪК. 9 май ще е следващата среща.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Пасувам - червената е замразена за тунинг, черната ще ходи на тенекеджия и боядисване на предницата, надали ще имам и време......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПасувам - червената е замразена за тунинг, черната ще ходи на тенекеджия и боядисване на предницата, надали ще имам и време......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЩо бе какво и стана на чернатаAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment